header.jpg
Algemeen  |  6-4-2018
Oplettende hockeyers hadden het al opgemerkt; we hebben een nieuwe site. Zo kunnen we als club weer lekker fris de lente in. En daar zijn we best trots op. 

De website is voor onze club al lang een belangrijk medium om te communiceren met leden én toekomstige leden. We zien echter dat dit aan het veranderen is. Met de introductie van onze eigen Kraaien app en het afgeschermde gedeelte van de site onder de noemer 'Mijn Kraaien' is de site voor communicatie naar de leden steeds minder belangrijk geworden. De site wordt dan ook steeds meer een uithangbord voor onze mooie club. Dit is niet uniek want deze trend is ook bij andere hockeyclubs te zien.

Bij de ontwikkeling van de nieuwe site hebben we ons vooral gericht op niet-leden, of beter gezegd op aspirant leden. Door meer gebruik te maken van beeld presenteren we onze club op een moderne manier en kunnen we goed laten zien hoe leuk het is om te hockeyen en hoe nog leuker dat is om dit bij De Kraaien te doen. Daarbij is het een stuk makkelijker je weg te vinden en is de site goed te lezen op een mobiele telefoon.

Dit heeft tot gevolg dat het voor Kraaien even wennen is om alles te vinden. Het nieuws staat gewoon op de voorpagina en als je dit leest heb je dat ook gevonden. Bijna alle informatie voor leden staan nu onder Mijn Kraaien of zijn te vinden in de app.