header.jpg
Algemeen  |  4-6-2018
Er zijn veel vooroordelen over hockeyers en sommige kloppen ook wel. Zo wordt er gezegd dat we als als geen ander een feestje kunnen bouwen en dat is nou iets wat moeilijk te ontkennen is. Nu spelen we als enige Zaanse hockeyclub geen hoofdklasse, maar als om feestje gaat behoren De Kraaien tot de landelijke top. Omdat we 95 jaar bestaan leek het ons een goed idee om alle voormalige en huidig Kraaien op te roepen om nog een keertje een goed feestje bouwen op 16 juni. 

Iedereen die ooit op het (kunst)gras in de Wijdewormer bespeeld heeft daar ongetwijfeld prachtige herinneringen aan het spel maar zeer zeker aan tenminste één feest in ons heerlijke clubhuis. Meldt je snel aan en deze herinneringen op de reünie, prik een vorkje en hef het glas! Dan komt de gezelligheid vanzelf wel.

Schrijf je in voor de reünie op zaterdag 16 juni 2018.
Stuur een mailtje naar: [email protected]. Je kunt dan ook aangeven of je zelf nog even de wei in wilt en of je s’avonds mee wilt eten. Je

Wij verheugen ons op je komst. En vergeet niet al je oud-Kraaienvrienden uit te nodigen want we hebben niet van elk nest een adres.

Organisatiecomité Kraaienreünie
Saskia van Vliet, Louise Schuur, Marieke Bos, Thijs Mars en Caroline Verhagen-Timmers

Programma zaterdag 16 juni 2018:
13.00 uur Ontvangst
15.00 uur Start wedstrijden
16.00 uur Borrel
18.30 uur Diner
20.00 uur Feest

Het inschrijfgeld:
€ 25,00 p.p voor volwassenen
€ 10,00 p.p. voor kinderen.
€ 15,00 p.p. voor alleen de borrel of alleen het feest. 

U kunt het inschrijfgeld overmaken op bankrekening : NL10RABO0370135385 t.n.v. Z.H.C. De Kraaien te Wijdewormer o.v.v. reünie + uw naam en aantal personen