header.jpg
Senioren  |  7-6-2018
In de nooit ophoudende jacht naar Zaans hockeytalent is het Heren 1 team toe aan een nieuw hoofdstuk. De mannen van ons vlaggenschip zijn op zoek naar versterking en roept iedereen op die denkt goed genoeg te zijn om mee te kunnen draaien zich te melden op de selectietrainingen die de komende tijd zullen plaatsvinden.


Heren 1 is een jong team en dat het afgelopen seizoen flink wat stappen heeft gemaakt. Deze ontwikkeling zal in het nieuwe seizoen worden doorgezet om zo stap voor stap beter te worden. 

Wil jij meedoen met dit team en je als speler je ontwikkelen dan kan je, je bewijzen op de open trainingen. We zoeken naar spelers die uit de jeugd doorstromen naar de senioren, en senioren  die de potentie hebben om de huidige selectie te versterken.

Je kunt je aanmelden bij één van de spelers van Heren 1 of bij de Arvid van der Tol van de technische commissie,  06-11 45 57 63.

 

 De trainingen zijn op de volgende dagen:


Vrijdag8-06om 20:30,

Dinsdag12-06om 20:30,

Vrijdag15-06 om 20:30,

 

 

Start voorbereiding AUGUSTUS

Dinsdag 14-08 om 20:00 uur. 

We gaan ons 5 weken , 4 keer in de week intensief trainen en wedstrijden spelen,  om ons voor te bereiden op de competitie. Tijdens de competitie zijn onze trainingsdagen Dinsdag en Donderdag en op Zondag standaard tijd de wedstrijden.