Jeugd  |  13-4-2019
De Meisjes van de C3 zijn de eerste veldkampioenen van De Kraaien dit seizoen geworden. Het team van coaches Maan en Zwaan won thuis tegen nummer twee Rood-Wit MC6 met 3-0. Met nog drie wedstrijden te spelen heeft MC3 nu tien punten voorsprong en dat is voldoende om de titel te pakken.

De meiden van de C3 draaien een uitstekend seizoen. Pakten ze in de zaal na een spannende strijd al de titel, op het veld was het een stuk minder spannend. Met 21 punten uit zeven wedstrijden en een doelsaldo van plus 24 was het nooit spannend in de poule.

Ook de wedstrijd tegen Rood-Wit werd niet echt een strijd. De eerste minuten golfde het spel nog heen en weer maar na tien minuten vonden De Kraaien het wel mooi en tikten de 1-0 binnen.

Daarna kwam de overwinning niet meer in gevaar. Dankzij een sterk middenveld werd de wedstrijd gecontroleerd en liep de MC3 voor de rust uit naar 2-0. Ook in de tweede helft werd er weinig weggegeven en maakte Bo met een mooie tip-in haar hattrick compleet.