header.jpg
Algemeen  |  4-7-2019

Beste Kraaien,

 

We hebben weer een prachtig seizoen afgesloten. Op 16 juni hebben we tijdens de barbecue alle kampioenen gehuldigd en de vrijwilligers bedankt. Nu ook de laatste toernooien achter de rug zijn, kunnen we dit seizoen met een goed gevoel afsluiten.

 

Uiteraard zijn we al druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De voorlopige teamindeling voor de jeugd is bekend gemaakt op de website. We hebben de vacature die is ontstaan door het vertrek van Joris de Vries op een goede manier kunnen invullen. We hebben Ton Bouman aangenomen om een groot deel van Joris zijn taken over te nemen. René Verhagen en Olav Christian gaan de dameslijn vanaf de oudste jeugd trainen en begeleiden.


 

We zijn als bestuur ook erg blij dat er een kandidaat zich heeft gemeld voor het voorzitterschap. Cees Willemse heeft aangegeven dat hij graag wil stoppen als voorzitter van de Kraaien. Peter Wieringa is bereid deze taak over te nemen. Uiteraard zullen wij zijn benoeming eerst ter goedkeuring voorleggen aan de leden tijdens de ledenvergadering dit najaar. Peter kijkt momenteel wel mee over de schouder van Cees. Zo kan de overdracht in het najaar makkelijker worden. In september zal Peter zich voor gaan stellen aan de leden. Wat ook belangrijk is te melden is dat de club nog steeds op zoek is naar een penningmeester. Een vereniging kan niet zonder een penningmeester, dus kijk snel op de website voor meer informatie. Helaas zal ook Wouter Veenis het bestuur verlaten dit najaar. Daarom zoeken we ook een Commissaris Algemene Zaken.

 


We hadden gehoopt om tijdens deze laatste update voor de zomer ook weer een nieuwe stap te kunnen melden over de voortgang van de verhuizing. Helaas heeft de Raad van State het druk en wordt de behandeling van de beroepen tegen het bestemmingsplan uitgesteld tot na de zomer. Betekent niet dat we stil zitten. De sponsorcommissie is druk bezig met het organiseren van de sponsor- en fondsenwerving en het opzetten van een obligatieregeling. Ook is de selectieprocedure voor een aannemer in volle gang en worden er momenteel gesprekken gevoerd met 4 aannemers.

 


Tot slot willen we graag het Jeugdbestuur bedanken. De afgelopen 2 weken hebben ze in tropische temperaturen hard gewerkt om zowel het D-kamp als het Spettertournooi tot een groot succes te maken.

 


Voor nu wensen wij iedereen een heerlijke zomer.

 


Groeten,

Bestuur van de Kraaien

 

Download app

Sponsor