header.jpg
Vereniging  |  9-10-2019
Hockeyen doen we natuurlijk allemaal graag maar er zijn zaken waar we als spelers toch een beetje bang van worden. Een hesje aantrekken voor een onderling partijtje behoort bij veel Kraaien niet tot de favoriete bezigheden. Waarom niet? Omdat je het idee hebt dat ze niet zo heel fris zijn. 

En laat nou hier net een plan voor zijn gemaakt om dit op te lossen. Het idee is om een groep van tien mensen te vormen die de hesjes gaan wassen; onze eigen Frisse Hesjes Brigade (FHB voor intimi). 

Niet allemaal tegelijk, hoewel dat natuurlijk best gezellig zou zijn, maar om toerbeurt zodat iedereen twee of drie keer per seizoen de hesjes wast. Zo hebben we elke week lekkere frisse hesjes en hoeft niemand meer bang te zijn voor een onderling partijtje.

Doe jij ook graag wat voor je club? Meld je dan nu aan en word lid van onze Frisse Hesjes Brigade. Naast dat je hierdoor enorm veel aanzien krijgt en je altijd een hesje op de club mag dragen, kun je bij een wasbeurt jouw interieur ook enorm opvrolijken waarmee je de hele buurt jaloers maakt en je voortaan als een echte trendzetter door het leven gaat (zie foto).

Er zijn dan ook bijna ook alleen maar voordelen bij lidmaatschap van de FHB. Aanmelden doe je hierrr (link).

Gerelateerde nieuwsberichten

De Kraaien gaan steeds beter spelen

Download app

Sponsor