header.jpg
Algemeen  |  10-10-2019
De prachtige Zuiderweg wordt de komende tijd nog mooier gemaakt want er komt een nieuwe asfaltlaag. Dat is natuurlijk mooi maar de komende maand hebben we hier wel last van. Logisch natuurlijk want zo’n nieuw wegdek komt niet uit de lucht vallen. Van 14 oktober tot 25 oktober wordt het omrijden met de auto. 

UPDATE: De weg is tijdens werkdagen tussen 7.00 en 17.00 uur zeer beperkt te gebruiken. We raden dan iedereen aan om via afslag 3 op de A7 te rijden. 's Avonds en in het weekend is echter bestemmingsverkeer mogelijk. Echter: de weg is nog niet klaar is en er moet dus met voorzichtigheid gereden worden aangezien er losliggend materiaal en open bermen kunnen zijn.

UPDATE 2: Woensdagmiddag 16 oktober zullen er geen trainingen zijn tussen drie uur en vijf uur ‘s middags. De trainingen komen te vervallen omdat de velden bijzonder slecht bereikbaar zijn in verband de wegwerkzaamheden tussen het Herenhuis en De Kraaien. 

Grofweg zal de weg tussen het Herenhuis en de kruising waar het fietspad vanuit Zaandam langs de A7 op de Zuiderweg aansluit op de schop gaan. Hierdoor is ons complex met de auto via deze weg moeilijk te bereiken.

Hoe dan wel? Met de auto rij je op de A7 door en neem je de afslag Wijdewormer/ Neck (afrit 3). Vervolgens ga je links waar je na 200 meter de Zuiderweg tegenkomt. Daar ga je rechts (even zwaaien) en rij je terug richting Zaandam waar na een kleine vier kilometer ons sportcompex aan je linkerhand ligt.

Ook voor fietsers is het aan te raden de route via het Herenhuis zo veel mogelijk te vermijden. Als je uit Zaandam komt is het handig om het fietspad langs de A7 te nemen die ook via Kogerveld en het Jagersplas is te bereiken. Kom je uit het noorden dan is dat geen optie en zal je toch de weg langs de Kalverhoek moeten nemen. Let wel extra op want het zal er in deze periode chaotisch zijn.
Agenda

Nog geen agenda punten.

Download app

Sponsor