header.jpg
Jeugd  |  3-5-2020
Goed nieuws! De jeugd gaat vanaf woensdag 6 mei weer trainen. Hoera! Het zal een beetje anders zijn dan we gewend zijn, maar dat geldt bijna voor alles de afgelopen zeven weken. Om met de trainingen mee te doen zijn er een aantal zeer strenge regels die hier zullen worden omschreven. Deze regels zijn opgesteld door de overheid en daar moeten wij ons als club aanhouden.

Het is belangrijk dat iedereen die komt trainen hiervan op de hoogte is. We roepen alle ouders dan ook op om deze regels goed te bespreken met hun kinderen. Indien kinderen of ouders zich niet aan de afspraken houden kan dit voor problemen zorgen voor de club. Maar het allerbelangrijkste is dat we corona niet verder verspreiden en dat kunnen we alleen samen.

    1. Voor je naar de trainingen komt lees je deze regels heel goed door en ken ze uit je hoofd.
    2. Ben je ziek of is iemand in jouw gezin ziek? Helemaal als iemand positief op covid-19 is getest; kom niet! Hoe graag je ook wil komen hockeyen, je bent niet welkom op de club.
    3. Kijk goed wanneer je moet trainen. Hier vind je het schema. Kom niet eerder dan tien minuten voor het begin van jouw training op het terrein, ook niet op de parkeerplaats.
    4. Volg altijd instructies van de corona-begeleiders op. Geen discussie en ‘ja maar’ laat je ook thuis.
    5. Ouders mogen niet op het terrein. Kinderen worden afgezet op het parkeerterrein en lopen alleen naar de velden. Ouders blijven in de auto en rijden volgens de aangegeven rijrichting. Bekijk de rijrichting hier. Ook bij het ophalen blijven de ouders in de auto. Zo voorkomen we besmetting onder de ouders.
    6. Fietsen worden geplaatst in het fietsenrek op het parkeerterrein. Hou daar ook anderhalve meter afstand.
    7. Hou je aan de aanwijzingen op de borden op het terrein.
    8. Hou je aan de looprichting zoals aangegeven op ons sportcomplex. Bekijk de looprichting hier
    9. ABC jeugd houden 1,5 meter afstand van elkaar, ook op het veld en tijdens de training.
    10. Iedereen houdt afstand tot de trainers en luistert naar de instructies van de trainers. En voor de bij-de-handjes; je voert deze ook uit.
    11. Alleen de trainers raken de materialen met hun handen aan.
    12. Iedereen neemt zijn eigen bidon met water mee en deelt die niet.
    13. Het clubhuis is gesloten. Alleen bij hoge nood mag je naar de WC. Maar dat kan natuurlijk worden voorkomen door vóór de training een zekerheidsplas te doen.
    14. Na de training blijf je niet hangen maar ga je direct weer naar huis.
    15. Heb een beetje geduld, gebruik je verstand en blijf altijd rustig.

We gaan er vanuit dat iedereen die op de training komt op de hoogte is van deze regels. Iedereen houdt zich eraan en het is heel simpel; Iemand die zich niet aan deze regels houdt is niet meer welkom op de trainingen.

Het is allemaal erg streng maar gelukkig kunnen we weer hockeyen. Mocht je nog vragen hebben over deze regels mail ze dan naar [email protected]. Veel plezier!

ps. De senoiren moeten nog wachten voordat zij het kunstgras weer kunnen betreden. Het is even niet anders.