header.jpg
Senioren  |  10-5-2020
Nadat afgelopen week de jeugd is begonnen met trainen is het nu de beurt aan de seniorenteams. Goed nieuws natuurlijk want de honger naar de bal en het kunstgras is bijna niet harden. Maar net als bij de jeugd zijn er een hoop regels waar we ons als club moeten houden. Ga niet zomaar met jouw team naar de club om even een balletje te slaan want dat mag niet.

Regels voor spelers

Er zijn flink wat regels en dat vereist een goede coördinatie en medewerking van iedereen. Als je gaat trainen moet je op de hoogte zijn van de regels van de spelers en je daar ook aan houden. Deze regels vind je hier. Lees deze voordat je gaat trainen!

Maar dan zijn we er nog niet. Zo mogen er op een veld slechts twintig mensen staan en dat is inclusief trainer. Een trainer is trouwens verplicht; je mag dus niet als team even een balletje slaan. 

Meld je aan!

Daarnaast moet er altijd een corona-verantwoordelijke aanwezig zijn. Dit is een vrijwilliger die in de gaten houdt of alles volgens de regels verloopt. Degene mag niet mee doen aan de training en iedereen moet naar hem/ haar luisteren. Daarnaast zijn er nog tal van andere regels waar we als club moeten aan moeten voldoen.

Om alle teams te laten trainen hebben we hiervoor vrijwilligers nodig. Zonder corona-verantwoordelijke kan er niet getraind worden. Je kan je opgeven als corona-verantwoordelijke bij [email protected]. Meer info hierover vind je hier.

Toestemming bestuur

Om dit in goede banen te leiden mogen teams alleen trainen als het bestuur daarvoor toestemming heeft gegeven. Elk team zal worden benaderd en als alles in orde zal het een tijdslot en veld aangewezen krijgen. Het helpt daarbij als er een vrijwilligers is die corono-verantwoordelijke is voor het team. 

Daarbij wordt natuurlijk wel gekeken naar het oude schema maar daar zullen wel dingen veranderen. Ook teams die normaal niet trainen zullen worden benaderd om toch weer lekker te hockeyen.

Het is allemaal anders dan normaal, maar wat is dat deze tijd nu wel. Maar we mogen wel weer hockeyen!

Download app

Sponsor