header.jpg

Fotowedstrijd: maak openingsfoto voor onze site

Algemeen  |  7-9-2020
Het is alweer een tijd geleden dat we de website hebben vernieuwd en het viel de webredactie op dat de openingsfoto nooit is vervangen (die met de schoenen hierboven). Dat wordt dus tijd voor een nieuwe. En dat kan jouw foto zijn!

Voordat jouw mooiste hockeyfoto’s opstuurt zijn er wel een paar zaken waar je rekening mee moet houden. Ten eerste is de foto liggend en zeer langwerpig. Daar kunnen we niet veel aan doen en  hebben dus niets aan staande foto’s. Bespaar je dus de moeite en stuur die dus niet in.

Dan is er nog iets als de AVG. Dat is een wet die persoonsgegevens beschermt en dat is natuurlijk goed maar heeft ook invloed op wat wij op onze site kunnen publiceren. Dit betekent dat mensen onherkenbaar in beeld moeten zijn. Concreet; we kunnen geen gezichten in de header laten zien. Of we moeten van iedereen die op de foto te zien zijn schriftelijk toestemming hebben en dat is  te ingewikkeld en dat gaan we dus niet doen. Ook gaan we geen gezichten blurren of balkjes aan foto’s toevoegen want dat is lelijk.

Dan hebben we tot slot ook nog inhoudelijke eisen. De nieuwe header móet iets met hockey én met De Kraaien te maken hebben. Dat is eigenlijk wel logisch want een foto van een stoomtrein of een kabouter zou heel raar zijn.

Ingewikkeld? Nou dat valt ook wel weer mee. Stuur je foto naar [email protected] en wellicht wordt jouw foto de nieuwe header!