header.jpg
Vereniging  |  13-9-2020
Elke ouder krijgt er mee te maken. Het begint in de D zet zich door in de C met uitlopers naar de B; steeds sneller groeiende kinderen. Je koopt in september een paar goede hockeyschoenen en voor het zaalseizoen begint zijn die eigenlijk al te klein. Binnen een paar maanden heb je een kast vol met te kleine schoenen, shirts, rokjes, broekjes en andere puberkleding.

Wat doe je er mee? Het is nog te goed om weg te gooien maar ook te veel gedoe voor Marktplaats. De Kraaien heeft een oplossing; lever de kleding in en je doet niet alleen jezelf een lol met vrije kastruimte maar ook de club én een ander kind/ ouder!

Hoe zit dit?
De Kraaien organiseert elk jaar een braderie met tweedehands kleren. Was dat in de jaren tachtig nog vies en voor de plebs, nu weten we beter. Sportkleding is kwalitatief te goed na een jaar weg te gooien en het is bijzonder goed voor het milieu om een shirt een tweede leven te geven. Daarbij is een braderie lekker gezellig, zin in!

Geef dus nu die te kleine Kraaientenue (shirt/broek/rokje),  trainingsoutfit, sportshirts, broeken, rokjes, trainingsjack, hockeyschoenen aan de club. Deze mogen, heel èn schoon vanaf maandag 14 t/m vrijdag 24 september ingeleverd worden in kleedkamer 4 in de speciale blauwe kratten. Scheenbeschermers willen we niet en elke hockeyer weet ook waarom...

De kleding zal voor een klein prijsje worden aangeboden tijdens de braderie en de opbrengsten gaan naar de club. We hebben het hier dus over een win, win, win, win situatie. Doen dus en geef jezelf dat goede gevoel dat je iets goeds hebt gedaan!

Agenda

Nog geen agenda punten.

Gerelateerde nieuwsberichten

Kraaien krassen over de toekomst!

Download app

Sponsor