header.jpg
Algemeen  |  23-10-2020
De wintertijd komt eraan en daarmee gaat de boerenkool op het vuur, de rookworst in het warme water in en wordt de spek lekker knapperig gebakken. De donkere tijden zijn kortom weer aangebroken. Goede fietsverlichting is daarom belangrijk. Extra belangrijk als je naar De Kraaien fietst want op de Zuiderweg is de straatverlichting slecht. Het is hierdoor vooral donker op de weg op de dijk bij het Herenhuis.

Ook het eerste (of laatste) stuk door het donkere bomen bos bij de golfbaan is erg donker en onoverzichtelijk. Bij een beetje regen is een onverlichte fietser hier bijna niet te zien. 

Veel kinderen fietsen in het donker van of naar de trainingen. Graag attenderen wij u erop dat de weg naar ons complex helaas niet goed verlicht is. Wij zien veel kinderen zonder verlichting (of met minimale) verlichting op de fiets stappen, van of naar de training en daar komen ongelukken van en dat wil niemand.

Wilt u de verlichting van de fiets van uw kind controleren en uw kind op het hart drukken zijn of haar licht aan te doen?

Het spreekt voor zich dat automobilisten extra opletten bij het naderen en verlaten van onze velden.

Agenda

19-6 Jongste Jeugddag KNHB

Download app

Sponsor