header.jpg
Algemeen  |  16-11-2020
Het is nu nog even afzien maar het kan zo maar zijn dat we toch nog lekker kunnen hockeyen deze winter. Zaalhockey en midwintercompetitie gaan niet door maar als de corona het toelaat kunnen we nog best een aardige hockeywinter hebben. Niet alleen voor de jeugd maar ook voor de senioren.

Wat gaan we doen deze winter?
De jeugd blijft sowieso lekker trainen. Alleen felle vorst kan ons nog stoppen want dan is het kunstgras niet te bespelen. De jeugd gaat trainen op woensdag en donderdag en het schema staat in de app. 

Zodra het van Den Haag mag zullen ook de seniorenteams gaan trainen. Elk team gaat één keer per week trainen. 

Wie, wat, waar en wanneer? In tegenstelling tot de jeugd is hier het schema nog niet van bekend. Hou de Kraaien-app dus goed in de gaten.

De volgende stap zou het herstarten van de competitie zijn. Zoals eerder gemeld zouden we als het eenmaal zover is, gewoon weer lekker door gaan met de wedstrijden waar we voor de herfstvakantie waren gebleven. 

Nog een goed nieuwtje; ondanks dat al deze extra trainingen best wat kosten zal er geen extra contributie worden gevraagd. 

Over welk periode hebben we het?
We hebben het hier over de periode van 30 november 2020 tot en met 19 februari 2021 (voorjaarsvakantie). Daarna gaat de gewone voorjaarcompetitie van start en komt er ook weer een ander trainingschema. We hebben goede hoop dat we daarvoor nog wel een potje kunnen hockeyen!

Download app

Sponsor