header.jpg

Onderlinge wedstrijden jeugd

Jeugd  |  13-1-2021
Ondanks het gure weer en de slechte geluiden uit Den Haag zijn er voor de Zaanse hockeyer wel degelijk lichtpuntjes. De jeugd mag namelijk gewoon trainen én onderlinge wedstrijden spelen. Net als in december zal er bovendien een speciale training, om marketingtechnische redenen clinic genoemd, worden gegeven. Dit keer niet door Heren 1 maar door Dames 1 want die konden natuurlijk niet achter blijven.

Alle wedstrijden én de clinics zijn inmiddels ingevoerd zodat iedereen in de app en op de website precies kan zien wanneer hij of zij moet spelen. Handig natuurlijk maar let goed op want hier staat ook welk team coronadienst heeft. Want net als de vorige keer moet er op elk moment een corona begeleider op ons complex aanwezig zijn. 

Staat jouw team in het schema dan zorgt het team onderling ervoor dat er een coronabegeleider aanwezig is. Bij wedstrijden regelt elk team daarbij een scheidsrechter zodat er twee zijn want dat speelt wel zo lekker. 

Tot slot staat er in het schema wie er in het uittenue speelt ofwel wie er een wit shirt moet meenemen. Hier zou ik wel extra goed opletten want als er maar één speler dat niet heeft, dan zal het hele team in de trainingshesjes spelen en dat wil niemand.

Het wedstrijd schema vind je in de Kraaien-app, onder mijn Kraaien en op deze pagina. De tijden zijn inclusief warming-up en je mag pas vlak voor de begintijd het complex op. 

Kom dus gewoon op tijd en niet te vroeg naar het veld zodat er niet honderden hockeyers zich voor de hekken verzamelen. Dat is niet handig want Covid-19!

Gerelateerde nieuwsberichten

Zaterdagen in April

Download app

Sponsor