header.jpg
Algemeen  |  3-4-2021
De verhuizing van de club heeft grote impact op alle betrokkenen. Daarom geven we in de speciale reeks van de KARRE KARRE nieuwsbrief maandelijks een ander perspectief op deze gebeurtenis. Van spelers, trainers en coaches tot vrijwilligers, sponsoren en andere betrokkenen. Deze maand het sportieve perspectief van Arne Veenis, 17 jaar lang speler van heren 1, en nu actief in heren 2. 

Waarom is de verhuizing voor jou belangrijk? 
Tijdens een groot deel van mijn heren 1 tijd werd er al gesproken over een mogelijke verhuizing. Ik zag het helemaal voor me. Spelen op een lekker waterveld gelegen op een schitterend nieuw complex met veel publiek. Volledig voor het kampioenschap of promotie gaan. Helaas is dat er niet meer van gekomen en is het nu vooral praktisch. Een stuk dichter bij huis.

Welke impact hoop je dat de verhuizing gaat hebben? Bijvoorbeeld op jou als speler, je team, de club, etc.
Ondanks alles sta ik nog steeds volledig achter de verhuizing. We verliezen in mijn ogen veel leden op het moment dat jongeren gaan studeren in Amsterdam. De ligging van het huidige complex is absoluut niet ideaal voor deze groep. Ze zijn altijd afhankelijk van anderen en de reistijd is soms langer dan de trainingstijd/ wedstrijdtijd. Naast dat je makkelijker leden kunt werven op de nieuwe locatie kun je ook beter leden behouden. Meer leden betekent meer (selectie)teams, meer wedstrijden en gezelligere dagen op de club. En wellicht weer een terugkeer van de legendarische TD's.

Zijn er dingen die je op het nieuwe complex graag zou willen zien die je nu mist? 
Uiteraard watervelden. We kunnen niet meer zonder. De techniek en tactiek van het spelen op een waterveld is anders dan op een zandveld. Als vereniging lopen we ondertussen jaren achter omdat de jeugd niet traint op een waterveld. Hoe langer we wachten hoe groter het gat wordt. Wat ik verder nog mis? Haha... een steiger of iets dergelijks, zodat we ook met een bootje naar de club kunnen komen. Lijkt me geweldig. 

Heb je idee├źn voor het openingsfeest of anderszins?
Ik denk dat het leuk is om aan het eind van de middag te starten met een oefenwedstrijd/show/clinic van Heren en Dames 1 met aansluitende een BBQ o.i.d. en een groots feest daarna. Hopelijk te combineren met het 100-jarig bestaan. 

Waar kijk je het meest naar uit? 
Hoewel ik ontzettend veel mooie tijden op de huidige locatie gehad en georganiseerd heb. En ik ons cluppie nog steeds de mooiste van Nederland vind, kijk ik uit naar een volledig nieuw complex waar alles weer fris is. Nieuwe indrukken en gezichten en een iets professionelere uitstraling. 

Wil je nog iets kwijt wat we niet gevraagd hebben?
Ik wil het bestuur veel succes wensen met alle gesprekken met de gemeente en andere betrokken partijen. En de voorgaande besturen danken voor hun inzet. De verhuizing speelt al ontzettend lang en het heeft al heel veel energie gekost. Hou vol! Ik heb er vertrouwen in.

Agenda

Nog geen agenda punten.

Download app

Sponsor