header.jpg

Belangrijk: lidmaatschap (niet) opzeggen voor 1 mei (video)

Algemeen  |  26-4-2021

Twijfel je nog over je lidmaatschap voor het komend seizoen? Misschien door Corona, of door een verandering in je persoonlijke situatie? Daar hebben we natuurlijk alle begrip voor. Het is onze plicht jullie erop te wijzen dat als je besluit op te zeggen – wat we natuurlijk niet hopen – je dit voor 1 mei moet doen. Op 1 mei wordt namelijk het lidmaatschap voor komend seizoen automatisch verlengd. We starten dan ook al heel snel met de voorbereidingen en het vormen van de teams voor het komende seizoen. En het goede nieuws is, dat dit vrijwel zeker weer een heel normaal seizoen gaat worden! Vol wedstijden, toernooien, activiteiten en feestjes. Wij hebben weer zininhockey!

Voor iedereen die twijfelt is er ‘de overhaal service’ ;-)
Wel willen we oproepen om je beslissing niet te baseren op het afgelopen seizoen. Kijk vooral vooruit, om samen met je team en de club te gaan bouwen aan onze ambities. We zijn onderweg naar een mooie toekomst met watervelden en een 100 jarig. Laten we dit samen doen. Met elkaar, voor elkaar.

Voor een extra steuntje in de rug hebben we een speciaal team opgericht, ‘de overhaal service’, een geheime dienst die ervoor zorgt dat je bij twijfel gewoon WEL lid blijft.

Heb je een vraag, of wil je toch opzeggen? Dat kan door een mail te sturen naar [email protected].

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Download app

Sponsor