header.jpg
Senioren  |  18-5-2021
Kraaien H1 is voor seizoen ‘21 – ‘22 op zoek naar enkele gemotiveerde spelers als aanvulling op de huidige ambitieuze selectie. De selectie speelt 3e klasse. En promoveren is wederom het doel. Afgelopen seizoen wat het team al zeer goed op weg en stond het op een gedeelde 1ste plaats. En dat met een te krappe selectie van maar 13 man! Voor het komende seizoen zoekt het team daarom versterking. Wil je daarbij zijn en weten wat het kraaienshirt voor jou kan betekenen? Dat je met hockeyplezier héél véél kan bereiken? Kom dan langs op de club, maak kennis met het team, train mee en ervaar het plezier van het team en de gezelligheid van De Kraaien. Je bent meer dan welkom! Goed idee? Stuur dan een mail naar [email protected] en wij verwelkomen je met open armen.
 
Wat je kunt verwachten? 
Hockeyclub De Kraaien is de leukste sportclub van de Zaanstreek. En de enige hockeyclub in de omgeving. Een club waar sportieve ambities, inclusiviteit en verbinding centraal staan. Met mooie sportieve successen natuurlijk. En de beste derde helft. Dus kom erbij. Dit is wat je kunt verwachten van het team:
 
  • Een gemixt ambitieus team uit de Zaanstreek. 
  • Harde werkers. We trainen serieus, met veel lol en met focus. Ook in de derde helft.
  • We trainen op dinsdag en donderdag avond.
  • Professionele begeleiding van trainer @BartWisbrun.
  • De Kraaien zijn we samen, dus dragen we ook bij aan het hockeyniveau van de jeugd. Bijvoorbeeld door organiseren van clinics. Help je mee? 
  • We zijn een club met een lange historie. In 2022 vieren we dan ook ons 100-jarig jubileum met bijbehorende feesten natuurlijk!
  • Wat draag jij bij? De Kraaien maken we samen namelijk. Dus laat ons vooral weten hoe jij wilt bijdragen aan de club en het team. 
 
Heb je na het lezen van dit artikel ook zo’n zin in het nieuwe seizoen gekregen en wil je meetrainen en de sfeer proeven? Stuur dan een mail naar [email protected] Oh, en check dan vooral ook even onze Insta: @zhckraaienh1 
 
Tot snel!
 
#zininhockey
 

Gerelateerde nieuwsberichten

Teamindeling senioren 2021-2022

Download app

Sponsor