header.jpg
Vereniging  |  28-5-2021
Hoe kijken we naar de toekomst van de club? De verhuizing, het huidige complex, nieuwe watervelden, maar ook onze ambitie? In deze rubriek geven we maandelijks een ander perspectief op deze toekomst. Van spelers en trainers tot coaches, vrijwilligers en sponsoren. Deze maand is het woord aan Lincy van der Laan, trainer van o.a. MD1 en speler van Dames Jong 3.

Wat vind jij belangrijk voor de toekomst van de club? 
Ik vind het belangrijk dat de jeugd zich goed kan ontwikkelen met betrekking tot de techniek in het hockey. 

Waarom is de verhuizing voor jou belangrijk? 
Voor mij persoonlijk is het een voordeel dat het goed gelegen is, in tegenstelling tot de huidige locatie. Ik denk dat het vooral voor de club belangrijk is dat er meer velden komen. Hierdoor kunnen we weer veel nieuwe leden aannemen en kan de club groeien. Ik verwacht ook dat we meer leden behouden, omdat het dichterbij het station ligt en leden die in bijvoorbeeld Amsterdam wonen makkelijker naar de club kunnen komen om lekker te trainen of een wedstrijdje te kunnen knallen!

Welke impact hoop je dat de verhuizing gaat hebben? 
Ik hoop dat ik als speler lekker mijn wedstrijden kan blijven spelen in een leuk en fanatiek team, zoals nu. Ook hoop ik nog ervaring op te doen met het spelen een waterveld bij de Kraaien. Dit heb ik in mijn jeugd nooit kunnen doen en hoop hier alsnog veel van te kunnen leren als senior. Ik hoop dat ik als trainster nieuwe leden met open armen mag ontvangen en de jeugd nieuwe dingen kan leren bij de Kraaien! 

Zijn er dingen die je op het nieuwe complex graag zou willen zien die je nu mist? 
Ik val misschien een beetje in herhaling, maar ik mis nu vooral toch echt die watervelden. Gelukkig komen die er! Dat zie ik als een echt gemis op de huidige club. Ook zie ik een leuk en gezellig clubhuis (zoals nu) graag terug op het nieuwe complex. Dit past echt bij de Kraaien. 

Heb je idee├źn voor het openingsfeest of anderszins? 
Lekker gezellig een bbq met een leuk programma. Denk hierbij aan een wedstrijdje shoot-outs en voor de kinderen een leuk springkussen! 

Waar kijk je het meest naar uit? 
Naar de verhuizen en de doorgroeimogelijkheden van de club. Ik ben zeer benieuwd naar het resultaat van de nieuwe locatie en naar de ontwikkelingen van de Kraaien.

Wat zou je nog willen zeggen of meegeven aan de club? 
Dat we lekker op weg zijn en over een paar jaar met trots wedstrijden kunnen spelen op de nieuwe locatie. Ik kijk ernaar uit! Jullie ook? 

Download app

Sponsor