header_nieuw.jpg
Algemeen  |  2-9-2021

Beste Kraai,

 

Stapje voor stapje werken we aan onze toekomst, hockeyen op watervelden in een nieuwe accommodatie! Na de recente werkzaamheden op het terrein komen we weer een klein beetje dichter bij ons nieuwe sportcomplex aan de Fortuinweg in Zaandijk. En hoewel de weg nog lang en vol obstakels is, zijn we positief over de uitkomst. 

 

Uitnodiging

Zoals beloofd houden we u graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Daarom nodigen wij u van harte uit voor een informatieavond op 23 september as, om 19:00 u in het clubhuis. We willen niet alleen iedereen informeren over de stand van zaken, maar we nodigen ook eenieder uit om bij te dragen. Op welke manier dan ook.  

 

Wat u kunt verwachten

Graag praten we u bij over de stappen die we zetten in de ontwikkeling van de nieuwe accommodatie en de tijdlijn die hieraan gekoppeld is. Ook vertellen we u graag meer over het clubhuis aan de Fortuinweg en de wijze waarop deze gefinancierd moet gaan worden. De verkoop van ons huidige terrein is hierin natuurlijk erg belangrijk, maar ook de leden, fondsen en sponsoring zijn van groot belang aan om nieuwe clubhuis te realiseren. Dan is het van ons allemaal. Kortom een uitgebreid programma. We sluiten de informatieve sessie af met een hapje en een drankje. 

 

Details

Datum: donderdag 23 september

Tijd: aanvang om 19:00 u

Locatie: Clubhuis De Kraaien, 

Adres: Zuiderweg 68A, Wijdewormer

 

Aanmelden

De coronamaatregelen zijn vermoedelijk nog van toepassing. Om te zorgen dat iedereen een verplichte zitplaats heeft vragen we je aan te melden via [email protected].

 

Vragen

Heb je prangende vragen die je die avond zelf graag al beantwoord wilt zien? Stel ze dan alvast via mail. Je kunt je vragen sturen aan bovenstaande mailadres.

 

We kijken uit naar jullie komst.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het Bestuur

Reacties

Keetie Happé

2-9-2021 @ 17:55:02 |Top, bedankt voor alle inspanningen. Ik kom even langs als het lukt.

Reageer op het nieuws