header_nieuw.jpg
Algemeen  |  7-9-2021

Hockeygekken en ouders van hockeygekken opgelet! Droom jij ook van een gouden hockey medaille op de Olympische Spelen? En wil je wel eens weten hoe het eraantoe gaat op het hoogste niveau? Nou, dat komt goed uit, want we starten vanaf 12 september weer met de 'Pupil van de Week’! Of eigenlijk "Pupillen van de Week’. Want elke week worden er twee pupillen gekozen voor een leuke hockeybelevenis. 


Als ‘Pupil van de Week’ mag je bij thuiswedstrijden van dichtbij meekijken met de beste teams van de Kraaien, namelijk Dames 1 of Heren 1. Sterker nog, je mag zelfs meedoen! Je bent aanwezig bij de teambespreking, je traint mee tijdens de warming-up en je helpt met inslaan. En misschien mag je de wedstrijd zelfs afslaan! Daarna kijk je natuurlijk de wedstrijd samen met de andere ‘Pupil van de week’. Uiteraard krijg je wat lekkers te eten en drinken. En, om het helemaal compleet te maken, krijgt je ook nog eens een leuk t-shirt cadeau. 


In ’t zonnetje op social

En dat is niet alles. Als je ‘Pupil van de Week’ bent, zetten we je natuurlijk ook even in het zonnetje via onze eigen social media kanalen. Dan leert de club je gelijk een beetje beter kennen. Let op, dat hoeft natuurlijk niet, maar als je het wel leuk vindt, dan maken we op het veld een leuke foto en schrijven we een klein ‘Kraaien Paspoortje’ over jou. 


Hoe word ik Pupil van de week? 

Alle pupillen in de E en F lijn en de JD kunnen Pupil van de Week worden. Er is een indeling gemaakt per team en de ouderbegeleider kiest per wedstrijd twee spelers. Iedereen wordt dus een keer 'Pupil van de Week'. En per wedstrijd worden er dus twee pupillen gekozen. Houd vanaf vandaag Whatsapp goed in de gaten. En meld je gelijk aan als je de mogelijkheid krijgt. 


Tot snel op het veld! 

Reacties

Bart Wisbrun

7-9-2021 @ 20:16:22 |👍

Joris Hartman

14-9-2021 @ 21:27:53 |👍

Mijs Wijker

14-9-2021 @ 21:49:39 |👍

Sonia van Amesfoort

15-9-2021 @ 21:04:00 |👍

Reageer op het nieuws