header_nieuw.jpg
Algemeen  |  28-9-2021

Samen met Hockey District Amsterdam (HDA) steekt professioneel hockeymerk The Indian Maharadja De Kraaien in ’t nieuw! Vanaf vandaag is The Indian Maharadja de officiële kledingpartner van de club. De ontwikkelingen zijn al gestart en vanaf februari 2022 zijn de nieuwe tenues voor iedereen beschikbaar voor aanschaf, inclusief een nieuwe hoofdsponsor op de borst. Onderdeel van de afspraken met The Indian Maharadja is ook een trainingspak bestaande uit een oranje tech hoodie en een zwarte trainingsbroek. 


Peter Wieringa, Voorzitter van De Kraaien: ‘’We zijn trots dat we de club samen met Hockey District Amsterdam in een nieuw modern tenue kunnen steken. The Indian Maharadja is een professioneel merk wat ook grote clubs als Den Bosch kleedt. Een mooie stap en belangrijk in de uniforme uitstraling van de club. We kijken er naar uit om op korte termijn ook de hoofdsponsor met jullie te kunnen delen die op het shirt moet gaan schitteren.’’ 


Uniformiteit

Door de nieuwe tenues en trainingspakken (of alleen hoodies) komt er eenheid terug in de uitstraling van de club. De clubkleuren oranje en zwart staan centraal. Door de jaren heen is er door verschillende initiatieven een grote diversiteit aan kleding ontstaan. Dit wordt met dit partnerschap teruggebracht naar 1 herkenbare stijl, die voor alle teams hetzelfde is. Uiteraard wordt er rekening gehouden met team sponsoren. 


Net een nieuw tenue gekocht? 

Of ben je van plan er op korte termijn nog een te gaan kopen? Geen nood, met bon kan er 1 op 1 geruild worden. Wil je het oude rokje / broekje houden? Dan kan het The Indian Maharadja rokje voor 10 euro gekocht worden. Nieuwe shirt kunnen 1 op 1 omgeruild worden.


Eenmalige fixe korting

Omdat we graag de oude tenues met de oude sponsoren zo snel mogelijk uit de omloop willen hebben, werken we samen met HDA om een zo aantrekkelijk mogelijk aanbod te realiseren voor alle leden. Hier komen we later nog op terug, maar de prijzen voor een volledig tenue variëren van 70 euro voor senioren tot 60 euro voor junioren. We hopen daarnaast dat onze toekomstige nieuwe sponsor een bijdrage wil leveren aan de nieuwe tenues zodat het mogelijk nog aantrekkelijker wordt. Kortom, flinke kortingen. De definitieve prijs laten we jullie zo snel mogelijk weten.


Trainingspak per direct beschikbaar

De trainingspakken zijn per direct beschikbaar. De prijzen van de hoodies zijn 45 euro voor de junioren en 55 euro voor de senioren. Inclusief Kraaien logo. De broek gaat voor €40 voor junioren en €45 voor senioren over de toonbank. Bij de start van de samenwerking gaat daar nog eens 25% korting overheen. Dus pak die kans!! En tip: vind een teamsponsor die hieraan wil bijdragen! 


Passen?

Op 9 october komt Hockey District Amsterdam langs met een stand. De kleding kan dan worden gepast en besteld. Specifieke wensen voor bijvoorbeeld teamsponsoring kunnen dan ook besproken worden. Speel je uit die dag of dat weekend? Laat het ons weten en wij zorgen voor een goede oplossing.  


Meer weten? Bijvoorbeeld over sponsoring van jouw trainingspak?

Wil je meer weten, of wil je het trainingspak voor jouw team laten sponsoren?  neem dan contact op met [email protected]. Dan kunnen we de plaatsing van logo en afdracht bespreken.