header_nieuw.jpg
Algemeen  |  5-10-2021

 

Mis jij ook die heerlijke Club Cakes in ons clubhuis? Nou, wij wel hoor! Nu de competitie weer is gestart, gaat het bar team op de zaterdag ook weer starten met de verkoop van heerlijke Club Cakes. Dit mogen natuurlijk ook appeltaarten, muffins of andere lekkere koeken zijn. Het Bar team zoekt een vrijwilliger / een ouder, met een dochter of zoon in de F, E of D, die de nieuwe Club Cake Manager wil worden.

De club cakes zijn een mooie uitbreiding van het baraanbod, en de opbrengst van de Club Cakes komt ten bate van De Kraaien. Bijvoorbeeld om het clubhuis op te frissen, of voor leuke nieuwe spullen voor het nieuwe clubhuis.

Wat houden de werkzaamheden in?

· Je maakt een planning zodat de teams weten wanneer ze aan de beurt zijn om de Club Cakes aan te leveren.

· Je informeert en inspireert ongeveer 1 week van tevoren de Ouderbegeleider van een team over de clubcakes die geleverd dienen te worden. 

· Je bent onderdeel van het bar team en zorgt ervoor dat het team op de hoogte is van de Club Cakes.

Club Cakes Manager worden? Heb je nog vragen? Of ben je gek op bakken, en heb je hier wel zin in? Meld je dan aan via [email protected]

Ps. Mochten er banketbakkers zijn die bereid zijn te helpen om wekelijks een leuk aanbod club cakes te maken, dan horen we dat natuurlijk ook graag :-). Wellicht kunnen we dan een leuke sponsor afspraak maken,

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws