header_nieuw.jpg
Algemeen  |  7-10-2021

Naar aanleiding van de aankondiging van de nieuwe kledingpartner The Indian Maharadja hebben we de nodige vragen ontvangen. We hebben de belangrijkste voor jullie onder elkaar gezet. Zit je vraag er niet tussen? Laat het ons weten in de comments of via mail aan [email protected] Je kunt natuurlijk ook zaterdag even langskomen op de club.


VRAGEN OVER DE NIEUWE HOODIES & TRAININGSBROEKEN 


Wanneer kan ik de de nieuwe kleding passen voor de juiste maat en bestellen?

Onze partner Hockey District Amsterdam (HDA) komt zaterdag 9 oktober tussen 09:30 – 13:00 uur naar de club. Je kunt dan de kleding (Hoodie, trainingsbroek) passen en de juiste maat bestellen. HDA heeft ook  nieuwe rokjes en broekjes van The Indian Maharadja mee. Deze kunnen wel direct gekocht en meegenomen worden. 


Ons team speelt uit en we kunnen daarom niet naar de club komen, hoe kunnen we dan bestellen?

Speel je in de ochtend of begin van de middag uit of lukt het écht niet om voor de wedstrijd (idee: voor 1x verzamelen bij de club, passen en gezamenlijk naar de uit-wedstrijd rijden) of na de wedstrijd naar de club te komen tussen 09:30-13:00 uur, dan kan je een e-mail sturen naar [email protected].


Je kunt dan een afspraak maken voor zaterdagmiddag 9 oktober tussen 13:00 – 17:00 uur. Er kan in de middag na 13:00 uur alleen alleen nog gepast worden per team voor de hoodie en de trainingsbroek. Andere materialen zijn dan niet meer beschikbaar. Speel je laat in de middag of op zondag? Dan vragen we je op zaterdagochtend naar de club te komen om te passen voor de juiste maat. 


Het lukt mij écht niet om op zaterdag naar de club te komen, hoe kunnen we dan wel de hoodie en trainingsbroek bestellen?

Lukt het écht niet om naar de club te komen dan staat een vrijwilliger klaar om extra tijd te maken. Er zijn dan twee opties: 

  1. Er kan per team een afspraak gemaakt worden op zaterdag 16 oktober tussen 09:00 – 11:00 uur. Stuur dan een e-mail naar [email protected]
  2. Je kunt naar de winkel van HDA in Amsterdam om daar de kleding te passen en te bestellen.

Kan ik ook online via www.hockeydistrict.nl bestellen?

Momenteel kan er niet online besteld worden omdat de korting van 25% alleen voor leden van ZHC De Kraaien geldt en niet voor iedereen. Daarom vinden de bestellingen bij De Kraaien plaats en wordt de kleding snel geleverd nadat HDA het embleem en eventueel de teamsponsornaam bedrukt heeft.


Kunnen we beter als team bestellen of individueel?

Het zou geweldig zijn als het hele team een hoodie besteld. Dat ziet er gelijk heel professioneel uit en is ook heel praktisch qua logistiek. Als er een teampsonsor is, dan graag per team in 1 x bestellen. Is er geen teamsponsor, dan kan je natuurlijk ook individueel bestellen.


Ik wil teamsponsor worden wat moet ik daarvoor doen en wat kost mij dit?

Het is geweldig wanneer een teamsponsor zich aanbiedt om de kleding te sponsoren! De teamsponsor geeft zijn of haar gegevens door bij de bestelling van de kleding van het team. HDA neemt daarna contact op met de sponsor ivm logo en de factuur. Het factuurbedrag bestaat uit het bedrag van de kleding, aangevuld met de kosten voor bedrukking van het logo. Indien de teamsponsor ook namen of anderszins wil bedrukken dan is daar een meerprijs voor. Er is geen aparte afdracht voor teamsponsoren, in tegenstelling tot een eerder bericht. Wel is er een uniek aanbod om clubsponsor te worden – zie de volgende vraag. 


De drukkosten worden door HDA op maat geoffreerd. Denk ongeveer aan de volgende kosten voor bedrukking: Ruglogo tussen de € 12,50 - € 15,00, Klein logo mouw € 9,50, Naam = € 10,00, intialen of klein nr = € 5,00. (Let op: deze drukkosten zijn per trui. De korting is enkel van toepassing op de trui en broek, niet op de drukkosten) 


Naam en/of logo aanleveren: We gaan met de teamsponsor de mogelijkheden voor de bedrukking bespreken. We streven naar een standaard bedrukking op de rug in witte letters en eventueel logo in wit of kleur. Let erop dat de hoodies oranje zijn en de broek zwart.


Naast teamsponsor wil ik ook clubsponsor worden

De Kraaien biedt een eenmalige mogelijkheid voor de teamsponsor: Voor € 250,- extra mag je clubsponsor worden en 2 jaar lang een bord aan het hek langs het veld ophangen. Dit bedrag is exclusief de kosten van het maken van het bord. Wil je hiervan gebruik maken? Dan kun je (of je sponsor) dit aangeven op het bestelformulier. De sponsorcommissie neemt dan contact met je op. 


VRAGEN OVER HET NIEUWE TENUE


Ik heb geen bon meer van de aankoop na 15-7-2021 van een shirt/ en of rokje. Wat nu?

Wanneer je voor dit seizoen een nieuw rokje/broekje hebt gekocht maar je hebt de bon niet meer dan kan je voor zaterdag 9 oktober een mail sturen naar [email protected] met informatie over het totaalbedrag en de datum van aanschaf (zie je afschrift). Dan kan HDA precies zien wat er gekocht is. Het rokje/broekje kan dan omgeruild worden of je kan een Indian Maharadja rokje of broekje kopen voor € 10,-


De nieuwe shirts komen in het voorjaar 2022. Dan geldt de procedure als hierboven: indien geen bon dan kan er een e-mail gestuurd worden met informatie over het totaalbedrag en de datum aankoop/ datum afschrift zodat HDA de aankoop kan bekijken in hun systeem.


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws