header_nieuw.jpg
Jeugd  |  15-6-2022

Vandaag is het #nieuweteamindelingbekendmaakdag! Achter de schermen zijn we de afgelopen maanden volop bezig geweest met het nieuwe hockeyseizoen ’22/’23. En zoals elk jaar begint dat met de indeling van de teams. Vanavond tussen 19:00 u. - 22:00 u. ontvangen alle jeugdteams een email vanuit [email protected] met hun nieuwe team. Dus houd je mail in de gaten! Natuurlijk hopen we dat iedereen blij is met zijn of haar nieuwe team! 


Uitdagend

Het indelen van de teams is elk jaar een uitdagende klus. Niet op de laatste plaats omdat we weten dat het voor iedereen altijd weer even wennen is in een nieuw team. Daar houden we rekening mee. We weten ook dat er veel persoonlijke voorkeuren leven onder de spelers en ouders. Goed om te weten is dat we lang niet altijd kunnen voldoen aan deze voorkeuren. Onder andere omdat we gebonden zijn aan de regels vanuit de KNHB, maar ook door aantallen leden per lijn en verschillen in niveau. Ondanks dat hebben we ons uiterste best gedaan om de teams zo goed mogelijk in te delen. Zodat er leuke, sportieve en gezellige teams ontstaan. En het is misschien in het begin even spannend, zo’n nieuw team, maar na de eerste trainingen en een leuke teambuildings dag is dat zo weer verdwenen.


Hoe zijn de teams tot stand gekomen

Met input van trainers, coaches en ouderbegeleiders hebben de technisch coördinator, een tweetal trainers, de lijncoordinatoren, de voorzitter jongste jeugd, voorzitter junioren en de commissaris jeugd de teamindeling tot stand gebracht. Iedere speler is besproken en ingedeeld in een meest passend team binnen de mogelijkheden van de lijn. 


Zoals gezegd ontvangen alle jeugdteams vanavond tussen 19:00-22:00 uur een e-mail met daarin de teamindeling én belangrijke aanvullende informatie. Lees de mail helemaal door! 


Vragen?

Heb je vragen over je teamindeling? Dan kun je dit via een Google formulier kenbaar maken. Deze link staat ook in de email. We nodigen je dan van harte uit voor een persoonlijk gesprek op maandagavond 20 juni in het clubhuis.   


We hopen dat iedereen blij wordt van zijn of haar nieuwe team en we kijken uit naar een sportief jaar waarin ieder kind weer nieuwe kraaien leert kennen, kan groeien in de sport en vooral veel plezier beleeft het komende seizoen!

Reacties

Jesse Haak

16-6-2022 @ 07:05:37 |wij hebben geen mail.gekregen???

Jikke Goeken

16-6-2022 @ 08:36:59 |Wij hebben helaas geen mail ontvangen, kan dat nog?

Liv Boersen

16-6-2022 @ 16:55:59 |Dank voor jullie reactie. Dat ga ik even uitzoeken.

Reageer op het nieuws

Agenda

Nog geen agenda punten.

Download app

Sponsor