Header.jpg
Algemeen  |  4-9-2023

Ons nest team is op zoek naar gezellige initiatiefrijke teamgenoten om het clubhuis draaiende te houden. De commissie draait momenteel overuren. Dat is wel gezellig, maar niet helemaal de bedoeling. Dus wie helpt deze bitterbalfriturende, biertappende, koffieopschuimende toppers uit de brand?! 


Gezellig, initiatiefrijk en vol ideëen 

We zoeken nieuwe barhoofden voor met name de zaterdag. Maar ook voor de zondag zijn nieuwe teamleden van harte welkom. Je hoeft niet perse met flessen te kunnen gooien, of cocktails te kunnen maken zoals Tom Cruise (mag wel natuurlijk). Als je enthousiast bent en het leuk vindt om achter de bar je steentje bij te dragen op de zaterdagen, dan ben je van harte welkom. We zoeken mensen met initiatief, zodat we gezamenlijk het clubhuis gezellig maken. Met elkaar denken we ook na over en beslissen we over het assortiment en de presentatie hiervan in ons clubhuis. We zien dat er verbeteringen nodig zijn en nodigen je dan ook graag uit om daar je steentje aan bij te dragen.

 

Barhoofd bij De Kraaien, wat houdt dat eigenlijk in?

Bij de Kraaien wordt de bar en de keuken door vrijwilligers bemenst. Op zaterdagen worden ouders van jeugdleden ingedeeld in nestdiensten. Als barhoofd ben je er om de ouders uitleg te geven over hoe bijvoorbeeld de kassa, het koffieapparaat, het pinapparaat en de tap werkt, zodat de nestdiensten probleemloos verlopen. En je werkt natuurlijk gewoon mee achter de bar. Kortom  je leidt het reilen en zeilen achter de bar in goede banen. Uiteraard krijg je voor je eerste dienst als barhoofd uitgebreid instructie en kan -indien je dit wenst- een ervaren barhoofd je begeleiden bij je eerste dienst.

 

Dus wat doet een Barhoofd eigenlijk?

- Brengt met enthousiasme en een lach gezelligheid in het clubhuis 

- Helpt de bardienst vrijwilligers om hun weg te vinden achter de bar

- Uitleg geven over pin, tap, koffieautomaat, tosti apparaat, etc 

- Helpt zelf ook mee tijdens de bardienst 

- Bij een ochtendshift open je het clubhuis, doe je de lichten aan en zet op de bar met producten klaar. Je zet een gezellig muziekje op (altijd een puzzel) en zorgt dat de geur van verse croissants je tegemoet komt… 

- En bij een shift einde van de dag sluit je de bar en het clubhuis

- Een shift duurt 3 a 4 uur.

 

Hoe vaak ben je Barhoofd?

Op dit moment is dit ongeveer één keer in de 3 tot 4 weken. Uiteraard houden we rekening met het moment dat je kinderen spelen. Wel zo handig. Hoe meer barhoofden er mee doen, des te minder vaak je een dienst hoeft te draaien. Dan draai je ongeveer één keer in de 6 weken een dienst.

 

Aanmelden

Heb je er wel zin in, of wil je toch nog iets meer weten? Stuur dan een mail aan [email protected]. Je komt in een leuke en gezellig groep vrijwilligers die al barhoofd zijn. Ben jij die enthousiaste vrijwilliger en heb je interesse om achter de bar of in de keuken te staan. Laat dan nu iets van je horen!

 

Meer informatie

Op de club kun je ook altijd barhoofden aanspreken, zij zullen je met veel plezier uitleg geven. Je kunt je natuurlijk ook direct aanmelden als barhoofd via bovenstaande mailadres of wanneer je weer eens aan de bar hangt in het clubhuis. Mocht je nog verdere vragen hebben of er zijn onduidelijkheden mail gerust naar [email protected].


 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws