header.jpg

Kraaien zoekt bouwcoördinator voor nieuw clubhuis

Vereniging  |  28-3-2019
Een nieuwe lente, een nieuwe bouwcoördinator! De Kraaien gaat verhuizen maar daarvoor moeten we eerst een nieuw clubhuis bouwen. Om te zorgen dat dit goed gaat zoeken we iemand die verstand heeft van schroeven, spijkers, gaatjes kan boren en nog wat meer competenties. Enfin hier de vacature:

Vacature bouwcoördinator

ZHC De Kraaien is een familievereniging die voor ieder die graag wil hockeyen wat te bieden heeft. Er wordt zowel recreatief als prestatiehockey gespeeld. Naast het wekelijkse trainen en wedstrijden spelen in competitieverband, organiseert de club veel andere activiteiten. Onze vereniging bereidt zich momenteel voor op een verhuizing naar de Fortuinweg in Zaandijk. De gemeente realiseert hier een nieuw hockeycomplex. ZHC De Kraaien verzorgt de realisatie van een nieuw clubhuis. 

De Commissie Nieuwbouw is momenteel op zoek naar een bouwcoördinator die bijdraagt aan de realisatie van dit nieuwe clubhuis. De bouwcoördinator is de spil tussen de aannemer en de Commissie Nieuwbouw. De bouwcoördinator zorgt voor alle zaken die betrekking hebben op de bouw van het nieuwe clubhuis. Belangrijkste verantwoordelijkheid is de aansturing van de aannemer in het voortraject en tijdens de bouwwerkzaamheden. De bouwcoördinator ziet er op toe dat het project tijdig, veilig, milieuvriendelijk en binnen de afgesproken prijs wordt opgeleverd. 

Wij zoek iemand die 
- Voldoende tijd heeft om deze klus als vrijwilliger aan te pakken. 
- Vakinhoudelijke kennis heeft voor het aansturen van een project in de bouw.
- Gewend om projectmatig te werken en te denken.
- Groot verantwoordelijkheidsgevoel en heeft overzicht in complexe situaties.
- Bekend met noodzakelijke bouwvoorschriften en richtlijnen
- Kennis van VG&M voorschriften
 
Competenties die bij je passen zijn: 
- Oplossingsgericht
- Samenwerken (met vrijwilligers) en gevoel voor verschillende belangen
- Goede communicatieve vaardigheden 
- Teamspeler
- Analytisch
- Beoordelingsvermogen
- Sturend vermogen

Ben je geinteresseerd of wil je meer informatie? Ben Marieke Heringa 06-11327533 of mail naar [email protected].Download app

Sponsor