header.jpg

Zeker tot 3 mei geen hockey

Algemeen  |  31-3-2020
Op 31 maart zijn de regels verlengd tot de meivakantie. Dit betekent dat tot die datum er geen hockeycompetitie, trainingen, vergaderingen of andere bijeenkomsten zijn. Als club willen we maximaal bijdragen aan het oplossen van deze ernstige crisis en daarom roepen we iedereen op zich strikt aan de regels te houden. 

Hoe verder? Als bestuur wachten we het oordeel af van de hockeybond over de competitie. Afhankelijk daarvan zullen we onze planning aanpassen. De KNHB hoopt zodra het hockeyen weer mag (mogelijk in de loop van mei) alsnog een aantal wedstrijden te spelen. Hoe dat precies vorm krijgt wordt in de komende tijd bekend gemaakt. We houden jullie op de hoogte.

Wordt er nog getraind? Pas als duidelijk is wanneer de maatregelen versoepeld worden en sporten in teamverband en de accommodatie weer open mogen is het mogelijk te trainen.

Ik heb nog iets in het clubhuis liggen. Dat zal helaas tot 3 mei niet te benaderen zijn, alles is afgesloten en niet toegankelijk. Niet alleen omdat wij vinden dat dit moet in deze crisis maar ook omdat het verboden is op dit moment.

Meer info van de KNHB vind je hier.

Agenda

Nog geen agenda punten.

Download app

Sponsor