header_nieuw.jpg
Algemeen  |  23-9-2023

Vandaag gaat De Grote Clubactie van start. En wij doen mee! De kraaienteams O8 t/m O12 hebben deze week de verkoopboekjes al ontvangen en kunnen vanaf vandaag aan de slag met de verkoop van de loten. Met de opbrengen kunnen we weer te gekke nieuwe trainingsmaterialen aanschaffen voor de club. Bijvoorbeeld reactievermogen trainingslichtjes. 


WE WENSEN ALLE KRAAIEN VEEL SUCCES BIJ DE VERKOOP. ZET 'M OP!


Digitale verkoop

Alle kinderen hebben een persoonlijke QR code die op het boekje geplakt is. Deze QR code leidt naar ieders eigen persoonlijke verkooppagina! Zo kunnen ze precies zien hoeveel loten er zijn verkocht  én zo hebben we altijd een actuele tussenstand! Dat werkt natuurlijk alleen als we digitaal verkopen. Dus het heeft onze voorkeur om alleen digitaal te verkopen. Mocht iemand dat niet willen dan kan een papierlot ook via het boekje. Natuurlijk. Het boekje moet dan uiterlijk 29 okt ingeleverd worden in de Grote Clubactie Doos die op de bar komt te staan.


Superrrrrrrrrrlot!

Ook is het Superlot weer te koop. Leuk om met het hele team te kopen. Een superlot kost € 150 en je maakt extra kans op prachtige prijzen! Wil je zo’n awesome superrrrrrlot? laat het dan weten op [email protected]. Dan wordt er contact met je opgenomen. 


Prijzen

Iedereen die een lot koopt maakt kans op een mooie prijs! Of je nu 1 of 10 loten koopt. 

De trekking voor de prijzen is op 28 november 2023. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws