Header.jpg
Algemeen  |  18-6-2024

Vorige week, tijdens de seizoen afsluiting/ TD, zijn de traditionele clubbekers weer uitgereikt. De P.H. De Jong Beker, De Evert Honig Beker, De Kraai van ’t Jaar en de Thuisfluiter van ’t Jaar. Deze historische Bekers worden uitgereikt aan leden die zich uitzonderlijk hebben ingezet voor de club dit seizoen. En dit zijn de winnaars.

 

De P.H. De Jong Beker wordt jaarlijks uitgereikt aan het team wat boven zichzelf is uitgestegen. Een moeilijke keuze. Dit jaar waren er namelijk veel teams die het goed hebben gedaan, maar toch heeft het bestuur een keuze kunnen maken. Dit jaar viel deze prijs in handen van het MO12-2 team, wat gedurende het seizoen een flinke groei doormaakte en maar liefst 2 klassen groeide in de competitie. Bovendien werden ze ook nog kampioen. Dat is best bijzonder, en daar mogen wij en zij super trots op zijn. Dat belooft nog wat voor de toekomst. Ga zo door meiden! Deze beker is dubbel en dwars verdiend! 

 

Evert Honig Beker gaat jaarlijks naar het team of de groep leden die zich buitengewoon verdienstelijk hebben gemaakt voor de club. Niet zozeer sportief, maar juist op sociaal gebied. Na de kluscommissie van vorig jaar, gaat dit jaar gaat de beker naar ons geweldige Jeugdbestuur, welke zij nieuw leven hebben ingeblazen en zich het hele jaar hard hebben ingezet om leuke activiteiten te organiseren, opdat onze jeugd zich welkom voelt en actief werd betrokken bij de club. Gezellig, uitbundig en actief. Altijd bereidwillig en met grote saamhorigheid. En met de nieuwe kleding zijn ze bovendien herkenbaarder dan ooit. Van feesten tot oergezellige kampen, het Jeugdbestuur heeft dit jaar het verschil gemaakt voor onze jeugd en dat vinden we deze erkenning meer dan waard.

 

De Thuisfluiter van ’t Jaar is dit jaar toegekend aan Ernest ter Windt. Ernest is altijd beschikbaar. Hij fluit hoofdzakelijk op de zaterdag, terwijl  zijn zoon en dochter eigelijk altijd op de zondag hockeyen en coachen. Als arbiter is Ernest zeer consequent, lefgt situaties aan spelers en heeft zeer goede spelregelkennis. Gewoon een van de beste arbiters van de club. Hulde.

 

Henk Boersen is uitgeroepen tot Kraai van ’t Jaar. Boersen is bestuurslid (Commissaris Communicatie) en ondersteunt vrijwel alle commissies bij hun uitdagingen en activiteiten. Van Evenementencommissie tot Kluscommissie en Jeugdbestuur. Zijn inzet om de communicatie intern en extern te verbeteren heeft ook dit jaar weer zijn vruchten afgeworpen. De club is meer zichtbaar dan ooit en nieuwe leden weten de weg dankzij deze aanwezigheid weer te vinden. Dat is veel waard voor de club, en daarom deze terechte erkenning. 


   
Reacties

Collin van Noortwijk

18-6-2024 @ 10:20:52 |Allen gefeliciteerd!

Reageer op het nieuws