Header.jpg

Word sponsor en geef ZHC De Kraaien vleugels!

ZHC De Kraaien is niet zomaar een hockeyclub; we zijn een hechte familieclub. Graag nodigen we je van harte uit om deel uit te maken van onze 100 jaar oude familie en bij te dragen aan onze ambities. Met jou als sponsor vliegen we verder!


Als enige hockeyclub in de Zaanstreek hebben we al sinds jaar en dag geweldige partners te hebben, maar er is altijd ruimte voor meer! We hebben namelijk grote toekomstplannen. Groeien als hockeyclub, verhuizen naar een geweldig nieuw complex, maar ook maatschappelijk bijdragen aan de Zaanstreek staat hoog op de kalender. Maar we willen niet alleen groter worden, we willen ook meer plezier in het spel en gezelligheid in het clubhuis brengen. En daar hebben we jouw hulp bij nodig. 


Waarom zou je eigenlijk sponsor worden van de kraaien?  

Als sponsor ben jij de drijvende kracht achter het succes van ZHC De Kraaien. Jouw steun maakt het mogelijk om onze toekomstplannen te realiseren en bij te dragen aan een gezonde regio. Als sponsor van ZHC De Kraaien geniet je van een reeks voordelen:


Zichtbaarheid: jouw bedrijf schittert langs de velden, op de website of in ons altijd gezellige clubhuis. Lekker zichtbaar dus voor onze ruim 600 leden. Misschien wel jouw toekomstige klant? 


Netwerkmogelijkheden: als sponsor word je ook gelijk onderdeel van onze netwerkclub van sportliefhebbers en zakelijke partners waarvoor we jaarlijks leuke borrels organiseren waar je waardevolle contacten kunt sluiten. 


Maatschappelijke betrokkenheid: Door te sponsoren, investeer je in de gezondheid en ontwikkeling van de jeugd en de gemeenschap. Dat wil je toch! 


De sponsor mogelijkheden

De club biedt  verschillende sponsorniveaus om aan jouw wensen en budget te voldoen. Van individuele bijdragen (Club van 100) tot grootschalige partnerships, er is altijd een manier om betrokken te raken. Onderstaand een overzicht:

Sponsormogelijkheden*: 

  • Sponsordoek (2540x940 mm) langs toegangspad: €550
  • Sponsordoek (3000x2000 mm) naast entree: €1.500
  • Sponsorbord veld 1 of 2 (2000 x 750 mm): €490
  • Dubbel sponsorbord ved 1 of 2 (4000 x 750 mm): €900
  • Veld 1 of 2 sponsorbord, bij entree veld: €1250
  • Kwart veld bordjes (A,B,C of D) bij veld 1 of 2: €350


Let op: genoemde kosten zijn exclusief eenmalige productiekosten van 300 euro. En contracten worden afgesloten voor tenminste 3 jaar. Bovenstaande lijst wordt geregeld ge-update met nieuwe mogelijkheden en leuke initiatieven. 


Kom bij de ‘Club van 100’

Ben jij iemand met passie voor de sport en een groot hart voor de club? Sluit je dan aan bij de 'Club van 100' en steun zo de club jaarlijks voor slechts 100 euro. Maar mag natuurlijk altijd :-). 


Andere leuke ideeën? 

Of samen met de club op zoek naar een mooie samenwerking? Bijvoorbeeld het sponsoren van een team of alle keepers van de club? Vul dit SPONSORFORMULIER in of stuur een mail naar  [email protected]. Zo geef je de Kraaien vleugels! 

 

Download app

Sponsor