header.jpg
Algemeen  |  31-10-2018

Zoals niemand zal het zijn ontgaan dat de wintertijd weer is ingegaan. Daarmee gaat de boerenkool op het vuur maar zijn de donkere tijden ook weer aangebroken....

Veel kinderen fietsen in het donker van of naar hun trainingen. Graag attenderen wij u erop dat de weg naar ons complex helaas niet goed verlicht is. Wij zien veel kinderen zonder verlichting (of met minimale) verlichting op de fiets stappen, van of naar de training. Dit heeft al tot een aantal bijna-ongelukken geleid.

Om een beetje tot actie te komen heeft De Kraaien het actiepakket Fietsverlichting van Veilig Verkeer Nederland en de Vervoerregio Amsterdam ontvangen. Hiermee gaat de club de verlichting controleren van de fietsers. Indien de verlichting niet goed is krijgt de fietser een checklist mee, is de verlichting in orde dan is er een beloning in vorm van een opvallende reflecterende sleutelhanger in de vorm van een fiets.

Wilt u de verlichting van de fiets van uw kind controleren en uw kind op het hart drukken zijn of haar licht aan te doen?

Het spreekt voor zich dat automobilisten extra opletten bij het naderen van onze velden.