Header.jpg
Vereniging  |  23-3-2019

Onze hockeyclub kan niet bestaan zonder de inzet van vele vrijwilligers. Claudia is een van onze vrijwilligers. Zij vertelt waarom. Ook vrijwilliger worden? Mail dan naar [email protected].


Claudia Wieringa 
Moeder van 2 kinderen (ME1 en MD3) en Voorzitter jongste jeugdcommissie

 Ik krijg echt energie van het vrijwilligerswerk bij De Kraaien. Het geeft namelijk voldoening als we verbeteringen kunnen doorvoeren. Ook leer je veel nieuwe mensen kennen en maak je nieuwe vrienden. Ik ben 4 jaar geleden vrijwilliger geworden, omdat ik betrokken wil zijn bij de sport van mijn kinderen.


Ik werd gevraagd als lijncoördinator, maar had totaal geen ervaring met jongste jeugdhockey. Achteraf bleek dat eigenlijk juist heel goed. Ik kon daardoor de juiste vragen stellen en zo zijn we langzamerhand beter geworden in voorlichting en uitleg naar kinderen en ouders. Daarnaast vind ik het heel leuk om mee te denken en te kijken waar we nog kunnen groeien en verbeteren. De neuzen dezelfde kant op te krijgen en mogelijkheden zien.


Het aantal uren wat ik besteed aan De Kraaien verschilt heel erg. Soms is het even heel druk en dan is er even niets te doen. Ik kan echt wel hulp gebruiken. Ik zoek bijvoorbeeld ouders die het leuk vinden om projecten op te pakken met een kop en een staart.


Bijvoorbeeld het Sinterklaasfeest, een clinic of andere activiteit voor de jongste jeugd bedenken en organiseren. Ik hoop echt dat ouders zich gaan opgeven nu. Want het is heel leuk om samen de schouders er onder te zetten en activiteiten te organiseren, zaken optimaliseren, nieuwe dingen opzetten. Heel veel is mogelijk en je kan al je talenten goed benutten als vrijwilliger.


Lees hier wat jij kan doen voor De Kraaien.

Download app

Sponsor