Header.jpg
Vereniging  |  12-4-2019
Onze hockeyclub kan niet bestaan zonder de inzet van vele vrijwilligers. Lisa is een van onze vrijwilligers. Zij vertelt waarom. Ook vrijwilliger worden? Mail dan naar [email protected].

Lisa Eikelenboom
Speelster Dames 1, Trainer en begeleider G-Hockey 

"Ik vind het leuk om wat voor de club te doen en betrokken te zijn bij de club. Daarnaast heb ik van huis uit meegekregen dat het belangrijk is om een steentje bij te dragen als dat kan. Voor mij is het belangrijk dat ik plezier haal uit wat ik doe. Ik vind het mooi als andere mensen daarvan kunnen profiteren en het plezier delen."

"Het vrijwilliger zijn brengt mij veel plezier. Ik ben nu 4 jaar actief bij het G-hockey en de band die ik met die kids heb opgebouwd is erg bijzonder. Langzaamaan win je hun vertrouwen en stellen ze zich steeds meer open. Daarnaast heb ik veel mensen leren kennen tijdens mijn rol als vrijwilliger. Dit zorgt ervoor dat het altijd gezellig is als ik bij De Kraaien kom."

"Bij het G-hockey is het belangrijk dat de kinderen goede begeleiding krijgen en ze in een voor hun vertrouwde omgeving kunnen hockeyen. Het is leuk om te zien dat er steeds meer enthousiaste begeleiders opstaan om te helpen bij het G-hockey.
Een club draait op vrijwilligers, dus als iedereen een steentje bij draagt, leidt dat tot meer mogelijkheden. Daarnaast is het leuk om nieuwe mensen te leren kennen of mensen juist beter te leren kennen."


Download app

Sponsor