Header.jpg
Vereniging  |  10-5-2019
Onze hockeyclub kan niet bestaan zonder de inzet van vele vrijwilligers. Anqelique is een van onze vrijwilligers. Zij vertelt waarom. Ook vrijwilliger worden? Mail dan naar [email protected].

Angelique Jager
Moeder van 3 kinderen in de meisjes B en Dames 2, Voorzitter Barcommissie. 


"Ik vind dat als ik als moeder van drie spelende kinderen wel iets mag bijdragen. Daarom ben ik al tien jaar vrijwilligers bij De Kraaien. Het geeft het een kik om mensen blij te maken met de hulp. Het geeft echt voldoening. In het hockeyseizoen besteed ik ongeveer twee uur per week aan het vrijwilligerswerk voor De Kraaien."

"Met meer vrijwilligers kunnen we de bardiensten beter verdelen. En kunnen we vooral op de zondag ook een betere bezetting achter de bar realiseren. Zodat alles achter de bar op rolletjes verloopt. Nu is de zondag soms niet goed georganiseerd." 

"Maar het is ook leuk om mensen met nieuwe ideeën in het team te hebben. Bij de  barcommissie is het echt zo dat vele handen maken licht werk maken. Met een enthousiaste en grote groep wordt het alleen maar makkelijker en kunnen we meer nieuwe activiteiten organiseren. En dat brengt een gezellige sfeer op de club."