Header.jpg
Vereniging  |  17-5-2019
Onze hockeyclub kan niet bestaan zonder de inzet van vele vrijwilligers. Cees is een van onze vrijwilligers. Hij vertelt waarom. Ook vrijwilliger worden? Mail dan naar [email protected].

Cees Willemse
Voorzitter & plaatsvervangend Penningmeester

"Ik doe al meer dan 30 jaar vrijwilligerswerk voor De Kraaien. Momenteel als Voorzitter van de club en plaatsvervangend Penningmeester. Maar ik heb zoveel meer gedaan. Lid van de Jeugdcommissie, ik heb het materiaalbeheer gedaan, ik was Bestuurslid Accommodatie, Bestuurslid Jeugd, Bestuurslid Hockey, Penningmeester, mede organisator van het Rotary toernooi en Cees Zwart toernooi."

"Waarschijnlijk ben ik nog wat vergeten. Ik heb geen idee waarom ik ooit vrijwilligerswerk ben gaan doen. Het was toen heel gewoon dat iedereen meehielp. En de club is nu een deel van mijn bestaan. Je krijgt er ook veel voor terug, namelijk veel plezier, vreugde en voldoening. De waardering is dan een beloning die je van veel mensen krijgt. Voor mij is het ook een stuk ontspanning waar je veel vrienden en andere contacten mee opbouwt."

"Maar we zijn hard op zoek naar leden en ouders die ons komen helpen. Een nieuwe groep vrijwilligers bij De Kraaien betekent ook dat er een frisse wind door de club gaat waaien. En dat zou hartstikke goed zijn. Iedere vrijwilliger is een aanvulling op de gezelligheid en de sportiviteit."