Header.jpg
Vereniging  |  24-5-2019
Onze hockeyclub kan niet bestaan zonder de inzet van vele vrijwilligers. Ellen is één van onze vrijwilligers. Zij vertelt waarom. Ook vrijwilliger worden? Mail dan naar [email protected].

Ellen Hollander 
Moeder van 2 kinderen in de meisjes C1 en B1, secretaris van het bestuur

"Een belangrijke overweging voor onze kinderen om bij de Kraaien te spelen is TEAM-sport  Hierbij zetten ze zich voor 100% in en beleven zij er veel plezier aan. Als ouder kun je naar mijn mening hierin dan ook niet achterblijven; een sportvereniging drijft op de inzet van vrijwilligers, elke hulp is welkom." 

"Ik ben geen hockeykenner, dus toen ik destijds voor de secretaris-functie ben gevraagd, heb ik gelijk toegezegd. Hiermee draag ik toch een steentje bij aan het verenigingsleven. In eerste instantie is de functie van secretaris voor mij heel leerzaam. Zoals tijdens overleg met gemeentelijke instanties en KNHB. Het ondersteunen van de rest van het bestuur is ook een rol die bij me past." 

"Een (dagelijks) bestuur is een team op zichzelf. We vullen elkaar aan op het gebied van hockeykennis en procedures rondom hockey en momenteel uiteraard de verhuizing. Ik kijk reikhalzend uit naar degenen die zich zien in de rol van Voorzitter en Penningmeester."

"Onze club heeft iedereen hard nodig om betaalbaar hockey te blijven bieden. Als vrijwilliger ben je meer betrokken bij de vereniging en kun je meedenken over verbeteringen van het speelplezier van alle leden en de club in het algemeen. Je kunt iets voor anderen betekenen, iets leren, jezelf nuttig maken en je kennis en vaardigheden inzetten."

Download app

Sponsor