header.jpg
Algemeen  |  4-10-2019
Het blijft nog even behelpen met de veldverlichting. Door een kabelbreuk zijn de achterste lichten aan de rechterkant van veld 1 (gezien vanaf het clubhuis) niet te gebruiken. Dit heeft gevolgen voor de wedstrijden die in avond en de late middag worden gespeeld.

Onze accommodatie Preses Pieter Roos jr. heeft zijn handen er maar vol mee. Oorzaak zou een blikseminslag zijn geweest en het blijkt behoorlijk lastig om dit op te lossen.

Het betreft de drie achterste masten en in totaal vier armaturen. Er wordt gewerkt aan een noodoplossing en een definitieve oplossing. Door een noodkabel boven de grond aan te leggen zou het verholpen kunnen worden maar dat is niet gelukt voor het weekend.

Gevolg is dat voorlopig alle avondwedstrijden op veld 2 zullen worden gespeeld. Zo speelt Dames 1 vrijdagavond de bekerwedstrijd tegen Loenen op veld 2. 

Of dit ook het geval zal zijn voor de late wedstrijden op zaterdag is onduidelijk. Dat is aan de scheidsrechters en coaches om te kijken of het door kan gaan. Een mogelijkheid zou kunnen zijn om de tweede helft op veld 2 uit te spelen. De wedstrijd van de trimmers op maandagavond zal ook op veld 2 worden gespeeld.

Belangrijk is dat alle wedstrijden zaterdag op tijd te laten beginnen zodat de invallende duisternis zo veel mogelijk kan worden ontweken. Na de wedstrijd dus snel het veld af! We kunnen vertraging in het schema nu al helemaal niet gebruiken.

Wanneer de lichten gaan werken is nog onbekend maar we houden je via de site en app op de hoogte.

Agenda

Nog geen agenda punten.

Download app

Sponsor