header.jpg
Algemeen  |  9-10-2019
Wie de afgelopen dagen op ons sportcomplex is geweest zal het ongetwijfeld al zijn opgevallen dat het pad langs de velden weer netjes is en het oerwoud langs het terras is getemd. Het ziet er allemaal net even wat netter uit. 

Dit is het werk van de Stichting Zaanse Uitdaging die, samen met een aantal medewerkers van de gemeente Zaanstad, in het kader van een maatschappelijke bijdrage de handen uit de mouwen heeft gestoken en de boel bij ons weer leefbaar heeft gemaakt.

Accommodatie-preses Pieter Roos Jr is er heel blij mee. "Het ziet er allemaal weer een stuk beter uit. En mijn dank gaat ook uit naar de Zaanse Uitdaging en naar de gemeente die onder leiding van onze eigen Hedwig Appels hier aan de slag zijn geweest.” Het bleek een welbestede dag waar Jan Berkvens zorgde voor een welverdiende lunch voor de deelnemers. 

"Ondanks de vertraging van onze verhuizing hopen we zo toch het complex netjes en op orde te houden. Meer initiatieven zijn van harte welkom via [email protected].”, aldus de gelukkige Pieter. 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Download app

Sponsor