header.jpg
Algemeen  |  30-10-2019
Tijdens de herfst-stop lag ons clubhuis er verlaten bij. Je zou er een depressie van krijgen maar er zijn altijd opportunisten die juist als de blaadjes vallen lekker aan de slag gaan. Daar houden we van. Jeugd-preses Claudia wist in de vakantie een paar van deze mensen te verzamelen om de aanval te openen op de troep achter het clubhuis.

Na een dag sjouwen, duwen, trekken, vallen en heen en weer rijden naar de vuilstort is er veel, heel veel opgeruimd. Kilo’s oude hockeysticks, vijf bergen versleten legguards, veertien kapotte barbecues en onbeschrijfbaar veel andere troep werden onschadelijk gemaakt door Mireille, Claudia, Monique en Sybrand. Top!

Toch is het achter het clubhuis nog lang geen aangeharkte tuintje maar de eerste goede stap is wel gezet. Zo staat er nog een ingestorte container die moet worden afgebroken en afgevoerd. Zou mooi zijn als er een paar sterke Kraaien zich zouden aanmelden voor deze klus. Gewoon even doen en Pieter Roos contacten zodat die te dure slijptol van DeWalt ook nog eens nut krijgt! Dit levert vanzelfsprekend kuddo’s op en die zullen worden gecommuniceerd via dit kanaal.

Het viel de redactie twee weken geleden op dat er ‘s middags kleuters vrolijk aan het spelen waren achter het clubhuis. We hebben ze weggestuurd want het is echt niet veilig daar en we roepen ouders dan ook goed op te letten dat er geen kinderen achter het clubhuis komen.

Download app

Sponsor