header.jpg
Algemeen  |  22-8-2020
Het seizoen 2020/21 zal anders zijn dan we gewend zijn. Voor de verandering zijn het dit keer niet nieuwe spelregels op het veld maar vooral regels naast het veld hiervoor verantwoordelijk. Dit heeft, het zal niemand verbazen, te maken met de corona. Dit artikel zal bij verandering van regels worden bijgewerkt dus hou het goed in de gaten. 

Laatste update: 22/8/20

Bij belangrijke veranderingen zal er push bericht via de Kraaien-app worden verstuurd. Zorg er dus voor dat je deze op je telefoon hebt geïnstalleerd. De app is te vinden in de App-store voor de iPhone en in de Play-store voor Android.

Het is zeer belangrijk dat iedereen die op het Kraaiencomplex is op de hoogte is van deze regels. Het spreekt voor zich dat iedereen zich hier ook aan houdt. Het bestuur is niet machtig genoeg om corona te stoppen. Hoewel dit voor sommige leden een enigszins een schokkende constatering is kunnen we dit alleen als alle leden en ouders zich aan de regels houden. Mocht je hier toch geen zin in hebben of het anders zien; blijf dan gewoon lekker thuis.

De regels;

Wanneer kom je niet
– Als je positief bent getest op corona kom je niet op de club.
– Als je getest bent maar nog geen uitslag hebt.
– Als iemand in jouw gezin positief is getest of wacht op de uitslag van een test.
– Als je klachten zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of plotseling verlies van smaak of reuk hebt. Laat je testen op corona.

Hou 1,5 meter afstand
Zodra je van het kunstgras afkomt hou je van iedereen anderhalve meter afstand. 

Wedstrijd
– Teambesprekingen bij voorkeur niet in kleedkamer maar buiten, minimaliseer personen ouder dan 18 jaar en hou daarbij altijd 1.5 meter afstand aan.
- Geen shakehands bij start/einde wedstrijd.

Publiek
Ouders mogen langs de lijn staan tijdens een training en een wedstrijd maar wèl op de bekende 1,5 meter tussen huishoudens. Schreeuwen, roepen en zelfs geforceerd hard praten doen we niet. 

Eten en drinken
– Bij trainingen en bij wedstrijden neemt iedereen zijn eigen eten en drinken mee. Deze deel je niet met je teamgenoten. Fruit wordt ook niet gedeeld.
– Na de training & wedstrijd wordt er voorlopig geen limonade meer geschonken.
– Je bidon bijvullen kan in kleedkamer 3 bij de vulkraan naast de douches, de kraan bij het invalidentoilet of bij de toiletten. 

Clubhuis
– Clubhuis is open voor toilet en kleedkamers. 
– Op zaterdag en zondag is de bar open. Bij bestellen volg je de routing zoals aangegeven.
– Er is binnen een zeer beperkt aantal zitplaatsen. Geen plek? Dan weer naar buiten en niet binnen blijven staan.
– Volg hierin altijd de aanwijzingen op de borden en instructies van de barhoofden en -medewerkers.
TIP: Neem een paraplu mee!

Uitwedstrijden
Daar waar kan en van toepassing maak gebruik van de rij-ouderindeling in de app. We adviseren je hier naar de maatregelen die de overheid adviseert te kijken waarbij geadviseerd wordt mondkapjes te dragen. 

Op website KNHB is meer info vinden (sportprotocol verantwoord sporten, veelgestelde vragen etc): https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie

Help elkaar en heb respect naar elkaar zodat we dit gezamenlijk kunnen realiseren. 

Blijf gezond!
Met elkaar voor elkaar, ook in corona tijd!

Agenda

19-6 Jongste Jeugddag KNHB

Download app

Sponsor