header.jpg

Hockey ín en ná de voorjaarvakantie

Jeugd  |  13-2-2021
De midwinterperiode zit er alweer bijna op! We hebben ondanks corona de afgelopen periode lekker buiten kunnen trainen. Soms in weer en wind maar vaker was het prima hockeyweer. 

De voorjaarsvakantie luidt traditioneel het tweede deel van het seizoen in en hoewel het dit jaar allemaal een beetje anders is gaan we vanaf 1 maart weer gewoon trainen. Daarover later meer want mooier is dat we ín de voorjaarsvakantie ook lekker gaan trainen.

De trainingen konden ook doorgaan omdat de teams haar verantwoordelijkheid namen en er ieder trainingsuur of zaterdagactiviteit coronabegeleiders aanwezig waren. Zeer veel dank aan hen die hieraan bij hebben gedragen! We hadden en hebben jullie nog steeds hard nodig om ook na de voorjaarsvakantie te kunnen blijven trainen en activiteiten te kunnen blijven organiseren.

Na de voorjaarsvakantie
Na de voorjaarsvakantie (vanaf maandag 1 maart) gaan we vanaf de E6 t/m A teams 2x per week trainen volgens het oude trainingsschema. Dit schema komt binnenkort weer zichtbaar in de app. De F-jes blijven 1x per week op woensdagmiddag trainen. 

Gezien de corona maatregelen verwachten we voorlopig nog geen hervatting van de competitie. Hierdoor zullen we op zaterdag activiteiten in de vorm van onderlinge partijtjes, clinics of anderszins blijven organiseren. Houd je app en de kraaien-info in de gaten voor het laatste nieuws!

Coronabegeleiders
Er zal weer een coronabegeleidersschema gemaakt worden waarin te zien is wel team coronadienst heeft. De coronabegeleiders/contactpersonen zullen deze informatie ontvangen en delen binnen de team zodat de coronabegeleiding bij geen vaste coronabegeleider gerouleerd kan worden. Op deze manier zorgen we er met elkaar voor dat alle kinderen van alle teams kunnen blijven trainen. 

Vooralsnog moet er 100% van de trainingstijd/activiteiten een coronabegeleider zichtbaar aanwezig zijn. We blijven hierdoor een beroep doen op alle ouders van de jeugdleden. Heb je vragen hierover check dan eerst even bij de coronacontactpersoon van het team van je zoon of dochter. is. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Zaterdagen in April

Download app

Sponsor