header_nieuw.jpg
Algemeen  |  16-11-2021

Beste Kraaien, 

 

Nog twee weekeinden spelen we wedstrijden op de club,

En dat moet door Corona weer zonder publiek, zonder hup, hup, hup!! 

Dus geen coachende ouders langs de lijn,

Al is dat soms ook wel eens fijn. 


De corona begeleiders zijn dus ook weer terug,

Dus kijk maar uit met dat gekuch. 

Houd dus je QR code paraat,

Want er loopt ook een QR code soldaat. 

We kunnen dus om je code vragen in ons kraaiennest,

Al doen wij dat ook een beetje onder protest.


Maar we hebben er nu eenmaal mee te maken,

En zo zorgen we ervoor dat corona ons niet kan raken. 

Blijf ook niet hangen en ga lekker naar huis,

En kijk gewoon met een biertje, Max Verstappen op de buis. 


Alvast dank voor jullie begrip. Zo houden we het leefbaar. 

Met elkaar, voor elkaar. 


Groeten, 


Sinterklaas en zijn Corona Pieterbaas Ps: onderstaand het officiële bericht. 


----------------


Beste leden, 


De Corona maatregelen doen opnieuw een beroep op onze flexibiliteit. Op basis van de regels van de KNHB hanteren we vanaf heden onderstaande maatregelen voor de wedstrijdweekeinden. 


Corona begeleiders

Terug van weggeweest. De Coronabegeleiders! Geef ze een applaus! Voor de komende weken hebben we de teams weer ingedeeld om twee Corona begeleiders te leveren per tijdeenheid. Dit is inmiddels in gang gezet door lijn coördinatoren. Alvast dank aan alle vrijwilligers die zich inzetten. Dat wordt zeer gewaardeerd. Overigens komt hierbij niet elk team aan bod, omdat wedstrijden soms overlappen. 


Belangrijk: geef de begeleiders even een duimpje omhoog als je aankomt bij de club. Zonder de inzet van de vrijwilligers is het allemaal een stuk moeilijker te organiseren. Onze dank is groot. 


Publiek 

Dat is dus niet welkom. Klinkt een beetje hard, maar de regels schrijven voor dat publiek zowel bij amateur- als professionele sport niet toegestaan is. Dat is balen, maar laten we ons hier allemaal wel netjes aan houden. Ook als je op bezoek gaat bij een andere club gelden dezelfde regels. Er zijn wel enkele uitzonderingen. Gelukkig. 


Degenen die wel op het terrein mogen zijn: 

  • Spelers die een wedstrijd moeten spelen
  • Max 2 Ouderbegeleiders 
  • Jeugdcoach/team 
  • Max 5 rij-ouders van de gastteams
  • Scheidsrechters
  • Vrijwilligers in functie (corona begeleiders, Barhoofden en degenen die bardienst hebben, technisch  trainer, bestuursleden, accommodatie functionaris, lijn coordinatoren)

Let op: ouders van kraaien teams die thuis spelen behoren tot publiek en niet tot rij-ouder. Zij mogen dus niet langs de lijn komen kijken. Helaas. Tip: vraag (een van de) de oudercoaches om langs de lijn een verslagje te maken als je kind moet spelen en je er zelf niet bij bent. Overigens ook leuk om op social media te zetten, wie weet inspireert het vrienden om ook eens te komen hockeyen… just saying. 


Blijf niet hangen

Na de wedstrijd mag wat gedronken worden op het terras van het clubhuis, of binnen met een QR code (daarop wordt gecontroleerd). Daarna (na ongeveer 30 minuten) moet iedereen naar huis. Voor alle duidelijkheid: er mag dus niet bij een wedstrijd gekeken worden door spelers of anderen. Zodra je  geen wedstrijd meer hoeft te spelen en wel blijft kijken bij andere teams, val je onder de noemer publiek en ben je in overtreding. Beetje flauw, maar we moeten het er mee doen. We vertrouwen erop dat iedereen zich hier aan houdt, zodat we geen boetes riskeren. 


Ondanks alles wensen we iedereen nog twee mooie wedstrijd weekeinden! Ga ervoor kraaien! 


Hel erg bedankt voor jullie flexibiliteit. 


Het Bestuur. 


Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws