header_nieuw.jpg
Algemeen  |  13-9-2022

Ben jij ons nieuwe barhoofd? 

De club draait vrijwel volledig op vrijwilligers. Van scheidsrechter tot schoonmaak. Het vinden van vrijwilligers gaat de laatste tijd jammer genoeg wel wat stroef. En dus komt al het werk  op de schouders van steeds minder vrijwilligers. Daar willen we verandering in brengen. Daarom vandaag weer een oproep voor hulp. Specifiek voor barhoofd, maar we kunnen hulp gebruiken op uiteenlopende onderdelen. Van scheidsrechters, trainers en coaches tot klusteam en chef club cakes ... ja, dat lees je goed :-). We hopen heel erg op jullie deelname. Met elkaar, voor elkaar. 


Barhoofden gezocht!

Deze week zijn we op zoek naar nieuwe barhoofden voor de zaterdag. Dat is nodig om de bar elke zaterdag de hele dag open te kunnen houden, zodat we allemaal van ons kopje koffie of thee kunnen blijven genieten. Of dat biertje natuurlijk … Je hoeft niet perse met flessen te kunnen gooien, of cocktails te kunnen maken zoals Tom Cruise (mag wel natuurlijk). Als je enthousiast bent en het leuk vindt om achter de bar je steentje bij te dragen op de zaterdagen dan ben je van harte welkom. Gezelligheid inbegrepen. Wie wil dat nu niet?! 


Wat doet een Barhoofd?

- Je geeft de ouders die bardienst draaien instructies. 

- Je helpt zelf mee tijdens de bardienst.

- Bij een ochtendshift open je het clubhuis, doet de lichten aan en zet de bar met producten klaar. En bij een shift einde van de dag sluit je de bar en het clubhuis.

- Een shift duurt 3 a 4 uur.  

- Je krijgt een training van een ervaren barhoofd.


Hoe vaak ben je Barhoofd?

Op dit moment is dit ongeveer één keer in de 3 tot 4 weken. Hoe meer barhoofden er mee doen, des te minder vaak je een dienst hoeft te draaien. Dan draai je ongeveer één keer in de 6 weken een dienst.


Aanmelden: 

Heb je er wel zin in, of wil je toch nog iets meer weten? Stuur dan een mail aan [email protected]

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws

Agenda

10-6 18+ kraaienfeest

Download app

Sponsor