header_nieuw.jpg
Algemeen  |  12-4-2023

Op 27 mei (Pinksterweekend) is het weer tijd voor het wereldberoemde en oergezellige Familie- & Vriendentoernooi van ZHC De Kraaien. En dit jaar is een speciale editie. Want in het kader van ons 100-jarig bestaan zijn natuurlijk ook oud-leden met hun teams meer dan van harte welkom om oude tijden te doen herleven!! Uiteraard wordt er gezorgd voor een hapje, drankje en muziek.

 

En ... voor de meest originele outfit is er traditiegetrouw een prijs te winnen! 

 

De inschrijving is nu geopend dus app, snap, fax (vraag je ouders wat dit is), bel, schrijf, mail of DM je team bij elkaar en schrijf je zo snel mogelijk in!! 

 

Hoe schrijf ik me in?

Meld je aan met een team van 6 tot 11 (bij meer deelnemers, graag een tweede team inschrijven) hockeyers, vrienden, familie, collega's, etc. en geef aan hoeveel hockeyervaring en welke leeftijden er in het team spelen. Je wordt dan in de best passende poule ingedeeld.

 

Wat is het programma?

Het toernooi start op 27 mei 2023 om 12:00 uur (het clubhuis is ca. 30 minuten eerder open). Via deze site vind je in de week voor het toernooi het programma voor je team en op de dag zelf de uitslagen en standen.

 

Wie mogen er mee doen?

Iedereen! We delen je op leeftijd en hockeyvaardigheden in in een poule. We verwachten tenminste één Kraaienlid in het team. Of oud lid dus. Maar je kunt ons altijd een mailtje sturen ([email protected]) of we een uitzondering kunnen maken.

 

Wat zijn de kosten?

Je betaalt bij aanvang €20 per team ongeacht aantal spelers. Een eventuele maaltijd betaal je apart.

 

Hoeveel teams kunnen er meedoen?

Veel teams, volg de site (familietoernooi.com) voor het maximaal aantal aanmeldingen per editie. Inschrijven hierna betekent dat je op de reservelijst terecht komt.

 

Ik wil nog iets vragen.

Je kunt bij het inschrijfformulier altijd opmerkingen plaatsen en anders de organisatie bereiken via e-mail ([email protected]). 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws