Header.jpg
Algemeen  |  17-4-2023

Bij de 100-jarige familieclub ZHC De Kraaien staan sportiviteit en plezier centraal, maak je vrienden voor het leven en word je uitgedaagd in je persoonlijke groei. Wil je weten of hockey ook iets voor jou is? Kom dan langs bij de club, train gratis 4x mee en word daarna pas lid!


Word je vóór 1 september 2023 lid*, dan krijg je 25 euro shoptegoed die je kunt besteden bij Hockey District Amsterdam (onze sponsor), bijvoorbeeld voor jouw tenue of stick. 

 

Maak kennis met de club.

Dat kan eigenlijk gewoon elke week. Gewoon meedoen is de beste manier om kennis te maken met het sportieve en gezellige clubleven bij ZHC De Kraaien. Hockey is leuk voor iedereen. Van 5 tot 100 jaar oud. De club heeft namelijk teams in alle leeftijdscategorieën. Van Jongste Jeugd en Junioren tot Senioren en Veteranen. Uiteraard is er ook een G-Hockey team en een fanatieke groep Trim Hockeyers. Dus ook oud-leden opgelet, trek je stick weer uit het stof en hup het veld op.

 

Hockey is een stoere en sociale sport.

Lekker sporten dus, maar ook veel plezier beleven met vrienden en vriendinnen. Van hockey word je sterk, fit en snel. Zo bouw je een goede conditie op. In de winter speel je in de zaal, maar het grootste deel van het seizoen sta je lekker buiten op het veld. 

 

Proeflid worden?

Op de website kun je je aanmelden om vier trainingen gratis mee te doen. De perfecte manier om erachter te komen of Hockey iets voor jou is. Meld je hier aan als proeflid

 

Wil je langskomen? 

Laat het dan eerst even weten via: [email protected] 


Ons adres:

Zuiderweg 68a, 1456 NH, Wijdewormer. 


* Dit geldt natuurlijk alleen voor nieuwe leden, niet voor leden die hebben opgezegd en opnieuw lid worden. 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws