Header.jpg
Algemeen  |  19-4-2023

 Breng een nieuw lid aan en verdien € 25,- 


De komende maanden gaan we flink aan de slag om nieuwe leden te werven. Er is een Familie & Vrienden Toernooi, een Open Dag, een Vriendjes & Vriendinnetjes dag, een Reünie en ga zo maar door. Allemaal leuke activiteiten om nieuwe leden enthousiast te maken om zich bij de vereniging aan te sluiten. We gaan die activiteiten natuurlijk flink promoten zodat we goed zichtbaar zijn in de regio. Je kunt echt niet om ons heen de komende tijd! En ja ... 100 nieuwe leden is een flinke uitdaging. Misschien iets te groot, maar samen kunnen we een heel eind komen. Met elkaar, voor elkaar! 


We hebben je hulp nodig! 

De bedoeling is om via social media, maar ook via kranten, huis aan huis folders en andere communicatiemogelijkheden zoveel mogelijk zichtbaar te zijn in de regio. En daar kunnen we jullie hulp heel goed bij gebruiken. We hebben daarom eigenlijk een hele simpele vraag: Help mee de club en alle activiteiten te promoten de komende tijd. Alle, maar dan ook echt alle hulp is hierin welkom. 


Verdien 25 euro voor jezelf en voor het nieuwe lid

Voor elk nieuw lid geven we 25 euro tegoed weg te besteden bij Hockey District Amsterdam (HDA) aan degene die het nieuwe lid heeft aangedragen. En ook het nieuwe lid krijgt 25 euro te besteden bij HDA. Voor een nieuw Kraaien tenue bijvoorbeeld. Met veel dank aan Hockey District Amsterdam als trouwe sponsor van de club. 


Wat kun je nog meer doen? 

  • Deel flyers uit in je klas op school
  • Deel flyers uit in jouw buurt
  • Ga posters plakken in het winkelcentrum
  • Neem je vrienden mee naar de open dag of open training
  • Regel een artikel in de schoolkrant of nieuwsbrief van school
  • Nodig je buurt uit om mee te gaan naar de training
  • Neem je klas mee naar de training 
  • Tag de kanalen van ZHC De Kraaien in je eigen posts
  • Heb je andere ideëen? Laat het vooral weten!

Flyers & posters 

Binnenkort ligt het clubhuis weer vol met nieuwe flyers en posters voor de verschillende activiteiten. Neem ze mee en ga aan de slag! Natuurlijk kun je ook alles natuurlijk gewoon digitaal delen vanaf de website of via de WhatsApp. Heb je iets nodig? Laat het dan weten via [email protected] of in reactie onder dit bericht. 


Volgen, delen en taggen

En om het allemaal nog gemakkelijker te maken. Volg en tag de kraaien op Instagram, zodat delen makkelijker wordt. Zo zorgen we samen ook voor meer zichtbaarheid van jouw team. 


 www.instagram.com/zhc.de.kraaien.official

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws