Header.jpg
Algemeen  |  19-5-2023

Ben of ken jij de nieuwe Technisch Coordinator / Hoofdtrainer van onze (Jongste) Jeugd? Lees dan snel onderstaande officiële vacature.


Z.H.C. De Kraaien in Wijdewormer is op zoek naar een nieuwe technisch coördinator / hoofdtrainer. We zijn een middelgrote club die dit jaar zijn 100-jarig bestaan viert. Tevens hebben we een verhuizing naar een nieuw complex in het vooruitzicht. Met jeugd- en senioren teams op verschillende niveaus is het een uitdaging om iedereen op zijn of haar niveau beter te leren hockeyen. Ben jij die gepassioneerde hockeyer die Z.H.C. De Kraaien vleugels geeft?

 

Als technisch coördinator / hoofdtrainer ben je het gezicht van de vereniging als het gaat om trainers en coaches. Je weet hoe je het beste uit elk individu kunt halen en creëert een positieve en stimulerende omgeving. Je bent daarom in staat om spelers op verschillende niveaus beter te laten hockeyen. Daarbij begeleid je beginnende en ervaren trainers en coaches waardoor ze zichzelf kunnen ontwikkelen naar een hoger niveau. Als technisch coördinator / hoofdtrainer heb je ruime ervaring in het trainen en coachen van teams, het opleiden van het technisch kader en een HT2, HT3 of andere relevante diploma. Je hebt goede didactische vaardigheden en een grenzeloos enthousiasme. Verder heb je de TM3 of TM4 opleiding afgerond, of ben je bereid om deze te halen.

 

De functie:

 

  • Het begeleiden en opleiden van trainers en coaches, zowel beginnende als gevorderde, op het veld en in de zaal.
  • Het geven van (techniek) training aan de jeugd en jongste jeugd (evt. ook senioren). We zien de jeugd het liefst breed motorisch opgeleid worden.
  • Meedenken in en het implementeren van het hockeybeleid van de vereniging, om zo het hockey naar een hoger niveau te tillen.
  • Bijdragen aan het organiseren van clinics, informatiebijeenkomsten, etc.
  • Aanspreekpunt voor ouders, naast de trainers en lijncoördinatoren voor hockeygerelateerde zaken.

 


Wij bieden:

 

  • Een uitdagende en dynamische rol waarin je het verschil kunt maken voor onze spelers, trainers, coaches en club als geheel.
  • Een marktconform salaris in loondienst of via een ZZP-constructie.
  • Ruimte voor jouw eigen ontwikkeling.
  • 24-32 uur per week, met nader overeen te komen werkdagen. Privétijd is namelijk ook heel belangrijk!
  • Een groot technisch kader dat nauw samenwerkt met de technische commissie en de bestuursleden hockeyzaken.

 


Wil jij deel uitmaken van de enthousiaste technische staf van de enige hockeyclub in de Zaanstreek? Of heb je eerst nog andere vragen? Neem dan contact op met Dennis Stavenuiter, bestuurslid hockeyzaken, via [email protected].

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws