Header.jpg
Algemeen  |  14-9-2023

Toen we onlangs door onze archieven gingen kwamen we een uitgebreid arsenaal verschillende versies van ons iconische logo en embleem tegen. Er is veel veranderd in de tijd, maar de kraai in ons logo in nog altijd onveranderd. Oké, soms leek het misschien iets meer op een merel of een mus … en van een schetsje in een ovale vorm en zelfs met een soort van Nike Swoosh kent het logo vele gedaanten in die honderd jaar historie. Maar het blijft onmiskenbaar ZHC De Kraaien. 

Opgepoetst
In kader van het 100-jarig bestaan is het logo wat verder opgepoetst zodat we weer wat jaren weer vooruit kunnen. We hebben ons oprichtingsjaar toegevoegd en de naam van de club verwerkt in het schild.
 Onze gevederde vriend heeft zelfs een kleine kuif.

Omwille van de herkenbaarheid en eenheid willen we iedereen vragen om alleen nog dit vernieuwde logo (het schild) te gebruiken. Bijvoorbeeld op nieuwe teamtruien, bidons, social media, posters en ga zo maar door.
 

Hoe gebruiken

De regels zijn eigenlijk heel simpel. Een kraai is zwart en dient dus altijd in het zwart te worden gebruikt. En dus niet in het wit, roze, oranje of enige andere kleur. Simpel. De oranje kleur in het logo is leidend, maar als je het logo op een oranje trui of trainingspak wilt printen, zorg dan dat je alleen de kleur zwart drukt en dus niet het oranje, om verschillende kleuren oranje op elkaar te voorkomen. Dat is niet mooi. Eigenlijk gewoon lelijk. 


De ondergrond waarop het logo wordt gezet is bij voorkeur ook eigenlijk altijd oranje, zwart of wit. Dat zijn immers de club kleuren. Dus ga vooral niet aan de slag met groene, blauwe of rode materialen. Houd je aan de clubkleuren. 


Downloaden 

Via deze link kun je het logo downloaden in verschillende bestandsformaten voor uiteenlopend gebruik. Van print tot online.


Vragen?

Heb je nou vragen over het logo of over het gebruik hiervan, stuur dan even een mailtje aan [email protected]. Dan komt ’t goed. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws