Header.jpg
Algemeen  |  1-4-2024

Het is weer zover! Het Zaanse Kraaien Familie- en Vriendenoernooi komt er

aan! Meld je snel aan met een team van 6 tot 11 hockeyers, vrienden, familie of collega’s! 


Het toernooi vindt plaats op zondag 19 mei (Pinksterweekend) en start om 12:00 uur. Uiteraard wordt er gezorgd voor een hapje, drankje en muziek. 

 

Hoe schrijf ik me in?

Meld je aan met een team van 6 tot 11 (bij meer deelnemers, graag een tweede team inschrijven) hockeyers, vrienden, familie, collega's, etc. en geef aan hoeveel hockeyervaring en welke leeftijden er in het team spelen. Je wordt dan in de best passende poule ingedeeld.

 

Wat is het programma?

Het toernooi start op 19 mei 2024 om 12:00 uur (het clubhuis is ca. 30 minuten eerder open). Via deze site (www.familietoernooi.com)  vind je in de week voor het toernooi het programma voor je team en op de dag zelf de uitslagen en standen.

 

Wie mogen er mee doen?

Iedereen! We delen je op leeftijd en hockeyvaardigheden in in een poule. We verwachten tenminste één Kraaienlid in elk team. Oud lid is ook prima natuurlijk. Maar je kunt ons altijd een mailtje sturen ([email protected]) of we een uitzondering kunnen maken.

 

Wat zijn de kosten?

Je betaalt bij aanvang €20 per team ongeacht aantal spelers. Een eventuele maaltijd betaal je apart.

 

Vragen?

Je kunt bij het inschrijfformulier altijd opmerkingen plaatsen en anders de organisatie bereiken via e-mail ([email protected]). 


Tot op het veld! Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws