Header.jpg
Algemeen  |  5-4-2024

Rijkswaterstaat gaat de brug in de A7 bij Purmerend versterken. Dat leidt er onder meer toe dat de weg naar ons Kraaiencomplex, de Zuiderweg, in de periode van maandag 8 april 2024 tot (waarschijnlijk) 1 september 2024 tussen 15.30 uur en 19.00 uur voor auto's afgesloten zal zijn. Er komt een afsluiting voor de viaduct onder de A7, voorbij het AZ-complex. Let op: in de weekenden is de weg NIET afgesloten. De club is dan voor ons en de tegenstanders gewoon bereikbaar.


Maar, dat betekent niet dat er doordeweeks niet getraind en gehockeyd kan worden! Het complex is met de fiets, scooter, bromfiets of fatbike gewoon prima bereikbaar. Als je met de auto naar het complex wilt komen, dan mag je passeren wanneer je je profiel in de Kraaienapp hebt getoond (zie afbneelding). Zo kun je aantonen dat je lid bent. 


Voor de ouders die hun kind brengen geldt dat zij bij de controle hun Kraaienapp paraat moeten hebben en moeten kunnen openen, hetzij via de app op de mobiele telefoon van je kind (of van één van de kinderen in de auto in geval van carpoolen), hetzij via de app op de eigen mobiele telefoon. 


Houd rekening met enige vertraging vanwege de controle. We hopen dat dit zonder strubbelingen verloopt. Het is even lastig, maar een Kraai went aan alles. 


App nog niet geinstalleerd?

Heb je de App nog niet op je telefoon staan, download deze dan via onderstaande linkjes voor android of iphone. Inloggen kan alleen met je lidnummer (of die van je kind). Zowiezo handig, want dan heb je ook toegang tot andere interessante clubinformatie.


KLIK HIER VOOR APPLE.


KLIK HIER VOOR ANDROID.


Vragen? 

Heb je nog vragen, laat het dan weten in de comments, of stuur een mailtje naar [email protected]


Groeten,


Het bestuur 

Reacties

Liam Monsavoir

5-4-2024 @ 10:52:47 |jammer dat het afsluiting niet na het complex verplaats is

Peter Wieringa

5-4-2024 @ 13:43:06 |Klopt, we hebben geprobeerd om de afsluiting te verplaatsen maar de gemeente wilde daar niet aan meewerken

Peter Wieringa

5-4-2024 @ 13:43:50 |Nb de afsluiting is alleen door de week, niet in het weekend

Reageer op het nieuws